Ondernemend Nyenrode Podcast: “Corona is de Champions League voor ondernemers”

5 juli 2022
Community

“Waar koop je een kwalitatief goed zittend overhemd voor een eerlijke prijs?”. In 2016 startte Niek Koedam, toen nog 24-jarige student aan Nyenrode, een eigen webwinkel in overhemden. Met zijn laatste spaargeld liet hij een eerste batch aan overhemden produceren en verkocht ze in zijn eigen vriendenkring. Het balletje begon te rollen en NØLSON Shirts was een feit. Inmiddels heeft Niek naast een succesvolle webwinkel ook een vestiging in Amsterdam.

In deze podcast nemen studenten Coen van den Berg en Renske Haafkes je mee in het ondernemersverhaal van Niek Koedam, Founder van NØLSON Shirts. Ze vragen hem het hemd van het lijf over zijn jonge ondernemerschap, het runnen van een business gedurende de coronapandemie en het vinden van nieuwe collega’s in een periode van gigantische groei. Daarnaast deelt Niek zijn gouden tip voor jonge ondernemers.

“Een leuke jonge ondernemer en mooi om te zien hoe hij door de jaren heen is gegroeid. Zelfs tijdens de coronacrisis bleef Niek focussen op creativiteit waardoor zijn bedrijf aan markt gewonnen heeft.”, vertellen Renske en Coen enthousiast.

De Ondernemend Nyenrode Podcast is vanaf nu te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple Podcast, Spotify, Google Podcast, Stitcher, Deezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist. 


De Ondernemend Nyenrode Podcast is een joviale podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen? 

Ondanks de levenservaring van de geïnterviewden, garanderen de goedgebekte gastheren en dames met slimme rubrieken in een studentikoze sfeer, verrassende lessen, boeiende verhalen en een reward for life!  

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.