Ondernemend Nyenrode Podcast: “Als ik een go’tje tegenkom, toeter ik”

Raymon Pouwels, Co-Founder & CEO GO-Sharing

2 augustus 2022
Community

Deelmobiliteit is de toekomst volgens Raymon Pouwels, Co-Founder & CEO van GO-Sharing. Steeds meer groene deelscooters vullen het straatbeeld van de Nederlandse dorpen en steden. De 28-jarige CEO vertelt over het opzetten van een scale-up bedrijf op jonge leeftijd. De uitdagingen die dit met zich meebrengt en hoe hij de juiste investeerders vond. Ook deelt Raymon zijn ideeën over leiding geven aan een bedrijf dat elke week 10 tot 20 nieuwe werknemers aanneemt.

In 2019 startte de jonge ondernemer met 750 elektrische scooters in Nederland. Inmiddels zijn de deelscooters ook beschikbaar in zes Europese landen en deelt GO-Sharing ook fietsen en auto’s. Om het bereik verder te vergroten, sloten zij in april van dit jaar een nieuwe investeringsdeal. Ook werd dit jaar genomineerd in de '30 under 30' lijst van Forbes.  

In deze podcast vragen studenten Joep Toebes & Renske Haafkes naar de aanpak en visie van groene ondernemer. Ze bespreken hoe hij aan het begin zelf accu’s verwisselde en het contrast met invulling van zijn huidige werkdagen. En wat vindt hij er eigenlijk van dat studenten soms dronken op zijn scooters stappen? Luister nu de volledige podcast.

“Het is zeker weer een leuke podcast geworden, een aanrader om te luisteren. Raymon komt over als een man met een super goede energie, die écht geloofd in zijn missie: volledige deelmobiliteit. Door elektrisch reizen gemakkelijker te maken, draagt hij zijn steentje bij voor een beter milieu”, laat Joep weten.

De Ondernemend Nyenrode Podcast is vanaf nu te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple Podcast, Spotify, Google Podcast, Stitcher, Deezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist. 

De Ondernemend Nyenrode Podcast is een joviale podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen? 

Ondanks de levenservaring van de geïnterviewden, garanderen de goedgebekte gastheren en dames met slimme rubrieken in een studentikoze sfeer, verrassende lessen, boeiende verhalen en een reward for life!  

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.