Ondernemend Nyenrode Podcast: “Leiders van de toekomst, wees dapper”

Jaap Wassink, Vice-President & Country Director Coca-Cola European Partners Nederland.

7 juni 2022
Community

Al sinds 1886 heeft Coca-Cola, met het motto “To refresh the world and make a difference”, een plaats gewonnen in de harten van een cola-liefhebbend publiek. Waar liggen de kansen om deze succesvolle onderneming nog verder te laten groeien? Hoe kijkt Coca-Cola naar de kritische blik op frisdranken en op welke manier spelen zij hierop in?

In deze podcast nemen studenten Coen van den Berg en Renske Haafkes je mee in het ondernemersverhaal van Jaap Wassink, Vice-President & Country Director Coca-Cola European Partners Nederland. Al 23 jaar is Jaap werkzaam voor deze multinational waar in Nederland dagelijks 7 miljoen cola’s verkocht worden. Op welke manier geeft hij invulling aan zijn huidige rol? En hoe motiveert hij zijn medewerkers?

“Jaap besteedt ontzettend veel aandacht aan de rol van Coca-Cola binnen maatschappelijke vraagstukken. Daarnaast roept hij de jonge generatie op om niet bang te zijn om je uit te spreken als je ergens een mening over hebt en vooral jezelf te zijn”, vertelt Renske.

De Ondernemend Nyenrode Podcast is vanaf nu te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple Podcast, Spotify, Google Podcast, Stitcher, Deezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist. 

De Ondernemend Nyenrode Podcast is een joviale podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen? 

Ondanks de levenservaring van de geïnterviewden, garanderen de goedgebekte gastheren en dames met slimme rubrieken in een studentikoze sfeer, verrassende lessen, boeiende verhalen en een reward for life! 

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.