Ondernemend Nyenrode Podcast: “Ondernemen is ook om hulp durven vragen”

Pieter Bas Boertje, CEO van D&B eventmarketing, in gesprek met studenten van Nyenrode

11 januari 2022
Community

In deze podcast-aflevering spreken studenten Jan Anne Amelink en Cas Buskermolen met Pieter Bas Boertje, CEO van D&B eventmarketing.

Sinds het organiseren van het schoolfeest op zijn 16e weet Pieter Bas dat hij wil werken in de evenementenbranche. Na zijn studententijd op Nyenrode, waar hij menig feestje heeft georganiseerd, is hij direct gaan ondernemen. Hij vertelt de studenten Jan Anne Amelink en Cas Buskermolen over zijn liefde voor het vak en hoe je omgaat met tegenslagen in een recessie- en coronagevoelige branche.

Cas: “Pieter Bas benadrukt het belang van het ontdekken van je passie en hoe je daarvanuit moet handelen. En hij weet als geen ander hoe de schoenen zitten van studenten die na hun studie een eigen bedrijf willen starten, wat er zoal bij komt kijken en hoe je om kan gaan met tegenslagen.”

De Ondernemend Nyenrode Podcast is vanaf nu te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple PodcastSpotifyGoogle Podcast, StitcherDeezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist.

De Ondernemend Nyenrode Podcast is een joviale podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen?  

Ondanks de levenservaring van de geïnterviewden, garanderen de goedgebekte gastheren met slimme rubrieken in een studentikoze sfeer, verrassende lessen, boeiende verhalen en een reward for life!  

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.