Ondernemend Nyenrode Podcast: “Met je vrienden moet je wandelen, niet handelen”

Thijs Verheul, founder United Wardrobe, in gesprek met studenten van Nyenrode.

4 mei 2022
Community

Geen affiniteit met mode, de ballen verstand van programmeren én toch in staat om het grootste tweedehands kledingplatform van Nederland te starten? In deze podcast nemen studenten Joep Toebes en Renske Haafkes je mee in het ondernemersverhaal van Thijs Verheul, founder van United Wardrobe. Hoe is het om te ondernemen tijdens je studententijd? Wat zijn cruciale aspecten voor een startup? Wat is het juiste moment om je bedrijf te verkopen en hoe doe je dat?

“Thijs is een jonge gast die voor zijn 30ste al miljonair is door de verkoop van zijn onderneming United Wardrobe aan Vinted. Het is inspirerend om te luisteren naar zijn verhaal over het starten van een onderneming met een business idee waar hij zelf in eerste instantie ook geen potentie in zag. Hij weet als geen ander hoe je de juiste mensen binnenhaalt en hoe de wereld van investeringen voor startups in elkaar zit”, aldus Renske. 

De Ondernemend Nyenrode Podcast is vanaf nu te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple Podcast, Spotify, Google Podcast, Stitcher, Deezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist. 

De Ondernemend Nyenrode Podcast is een joviale podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen?  

Ondanks de levenservaring van de geïnterviewden, garanderen de goedgebekte gastheren en dames met slimme rubrieken in een studentikoze sfeer, verrassende lessen, boeiende verhalen en een reward for life!  

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.