Opening nieuwe collegezalen Nyenrode Amsterdam

13 november 2018
Over Nyenrode

Op 29 oktober werden twee nieuwe collegezalen feestelijk geopend in Nyenrode Amsterdam in het gebouw van De Vijf Keizers. De verhuizing van de Fulltime MBA en een deel van het Fulltime MSc-programma van Breukelen naar Amsterdam maakten een grotere capaciteit noodzakelijk. De twee collegezalen kunnen opgedeeld worden en bieden nu plaats voor maximaal 144 studenten.

Carlijn Wentzel, Manager Operations Amsterdam New Business School Amsterdam, sprak de aanwezige studenten en collega’s toe bij de opening: ‘Door de verhuizing van de Fulltime MBA van Breukelen naar Amsterdam en een groter aantal dan verwachte studenten van het Fulltime MSc-programma, werd het een uitdagend project. Maar met onze doe-mentaliteit en vereende krachten in de organisatie hebben we ervoor gezorgd dat wij nu in deze inspirerende ruimte staan.’

Opening zalen Nyenrode Amsterdam

Met het interieur is geprobeerd de connectie met het landgoed in Breukelen te behouden in een stedelijke omgeving. ‘De kleuren zijn groen en kalm, maar het geheel heeft ook een moderne uitstraling’, aldus Carlijn. Speciale dank ging uit naar Pieter Beun, Manager Housing & Projects bij Nyenrode, die een belangrijke rol heeft gespeeld in het succesvol opleveren van het project.


Nyenrode Amsterdam

Wil je studeren in hartje Amsterdam en heb jij de ambitie om een leidende rol te spelen in het bedrijfsleven van morgen? Bekijk de programma’s Master in Management en Fulltime MBA van Nyenrode, die worden aangeboden op de Keizersgracht in de Vijf Keizers.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.