Nieuwe samenwerking tussen Breda University of Applied Sciences (BUas) en Nyenrode Business Universiteit

Meer studenten van de BUas die hun MSc aan Nyenrode Business Universiteit gaan behalen

13 juni 2022
Onderwijs

Het samenwerkingsverband tussen de Academic Pre-master in Strategic Business Management & Marketing (SBM) van Breda University of Applied Sciences (BUas) en Nyenrode Business Universiteit is officieel gemaakt door Jorrit Snijder, voorzitter van het college van bestuur van Breda University of Applied Sciences en prof. dr. Barbara Majoor, vicevoorzitter van het college van bestuur van Nyenrode Business Universiteit.

Deze samenwerking gaat ervoor zorgen dat meer afgestudeerden van de BUas Academic Pre-master SBM hun Master of Science kunnen behalen aan Nyenrode Business Universiteit. Ze kunnen direct instromen in het voltijd-programma MSc in Management van Nyenrode.

Hoge prestaties

De resultaten van de SBM-studenten in MSc-programma’s bij andere gelieerde universiteiten hebben laten zien dat zij erg goed presteren op het Master of Science niveau. “We hebben er alle vertrouwen in dat het programma een goede en solide basis vormt voor ons voltijd-programma MSc in Management,” zegt Liina Haring, Hoofd Programma Management bij Nyenrode Business Universiteit.  “Het SBM-programma is de perfecte voorbereiding voor onze drie MSc in Management trajecten: Digital Business & Innovation, Financial Management en Global Business.”

Een mooie toekomst

Beide partijen kijken er naar uit deze samenwerking aan te gaan en gaan van start met een samenwerkingsverband van 2 jaar, om zo de academische ambities van toekomstige BUas Pre-master SBM-studenten te garanderen.

Ondertekening BUas Nyenrode-5
Ondertekening BUas Nyenrode-12
Ondertekening BUas Nyenrode-5
Ondertekening BUas Nyenrode-12

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.