Strategisch Inzicht in Teamkwaliteiten

Nyenrode en Human Insight lanceren de AEM-Cube® Certification Training

10 juli 2019
Onderwijs

Om optimaal samen te werken in teams is het van belang dat mensen flexibel zijn, als team werken en elkaar aanvullen. Het is goed om inzicht te hebben in een ieders kwaliteiten. Als bedrijven aan de hand van deze gegevens teams zouden samenstellen, is het makkelijker om te groeien en doelen te behalen. Om dit proces te bevorderen lanceren Human Insight en Nyenrode Business Universiteit de AEM-Cube® Certification Training.

De AEM-Cube® is een instrument dat inzicht geeft in de natuurlijke bijdrage van een individu en de strategische diversiteit binnen teams en organisaties in kaart brengt. Op deze manier biedt het concrete inzichten en handvatten om mensen, teams en organisaties weerbaarder en wendbaarder te maken.

Sebastian Hamers, CEO van Human Insight, is blij met een nieuwe stap in de samenwerking tussen de twee partijen: “We hebben de afgelopen jaren samengewerkt aan verschillende projecten met  betrekking tot strategische verandering en persoonlijke ontwikkeling. We kunnen nu professionals en organisaties daadwerkelijk gaan helpen bij de volgende stap in hun groeiproces.”

Ronald Heijn, programma-directeur bij Nyenrode, vult hem aan: “De inhoud van het programma is praktisch, concreet en heeft een diepgaande academische basis. Hierdoor kan men beter inspelen op (externe) veranderingen, scenarioplanning doorvoeren en strategie bepalen. Het instrument biedt uitkomst bij zowel coaching, als organisatie- en teamontwikkeling.”

De AEM-Cube® is een innovatief maar goed gefundeerd instrument dat al meer dan 25 jaar wereldwijd wordt gebruikt door meer dan 1100 organisaties uit verschillende sectoren.

Nyenrode Business Universiteit werkt aan een duurzame toekomst door studenten en deelnemers te stimuleren zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke leiders. Dit doen wij door een combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling aan te bieden. Nyenrode is een particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven met een internationale oriëntatie. Wij bieden intensieve academische opleidingen en korte en langere programma’s binnen de vakgebieden business, management, accountancy, controlling en fiscaal recht en verrichten ook onderzoek in deze vakgebieden.

Human Insight is toegewijd aan het onderzoeken, ontwikkelen en distribueren van strategische concepten en assessment tools. Samen met een actief netwerk van consultants, coaches, docenten en onderzoekers, helpen we professionals en organisaties wereldwijd met het behalen van hun strategische doelstellingen, het succesvol navigeren bij veranderingen en het creëren van duurzame waarde op de lange termijn.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.