Webinar met Akzo Nobel, Nyenrode en Stedin: Hoe blijf je als financial wendbaar?

18 mei 2023
Onderwijs

Duurzaamheidsregelgeving, nieuwe digitale technologieën, een pandemie… Het landschap waarin jij en je organisatie bewegen, verandert continu. Hoe blijf je als financial wendbaar en hoe zorg je dat jouw organisatie mee kan en blijft bewegen met veranderingen?

Tijdens dit kosteloze webinar gaan we in gesprek over wendbaarheid. Een expert van Nyenrode Business Universiteit bespreekt wat wendbaarheid is en waarom het belangrijk is om wendbaar te zijn. Vervolgens wordt er ingezoomd op de thema’s duurzaamheid en digitalisering. Is jouw organisatie wendbaar genoeg om deze thema’s op te pakken? Wat kan je als financial doen om die wendbaarheid te vergroten? De rol die je speelt en de impact die je maakt, bepaal je als financial zelf.

Wanneer: dinsdag 23 mei
Tijd: 11.00 – 12.00 uur
Aan het einde van het webinar behandelen we vragen van deelnemers.

Sprekers zijn:

  • Danny Benima, CFO Stedin Groep
  • Wijnand Bruinsma, Director of Sustainability Akzo Nobel.
  • Drs. Erik Maier, docent, programma-manager en promovendus van het Nyenrode Faculty Expertisecenter Strategy, Organization & Leadership.

Lees hier meer informatie over de webinar. Deze webinar is een samenwerking tussen Executive Finance en Nyenrode Business Universiteit.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.