Tax & Legal

Zekerheid over fiscaliteit in een dynamische context

Opleidingen

Filters


Gevonden: 12 opleidingen
MMBA Risk and Finance - MBA module Business & Sustainable Transitions

Risk and Finance - MBA module Business & Sustainable Transitions

Deeltijd | Nederlands | Maart 2022
Benadert de tactische en strategische beslissingen van de CFO, het financiële functioneren van de onderneming en het faciliteren van waardecreatie.
Executive Education 4 Statistical Audit

Statistical Audit

Deeltijd | Nederlands | 7 juni 2021
Tijdens Statistical Audit leer je over het gebruik van statistische methoden en steekproeven bij de (interne) controle van verantwoordingen.
Nyenrode Business Universiteit_1 Tax Assurance in een digitale wereld

Tax Assurance in een digitale wereld

> 10 dagen | Nederlands | 5 oktober 2021
De opleiding Tax Assurance in een digitale wereld geeft jou als ervaren professional grip op de fiscaliteit van je organisatie.

Krijg inzicht in de laatste internationale, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.

In een samenleving waarin de rolverdeling tussen bedrijven, organisaties en overheden volop in beweging is, staat de factor fiscaliteit volop in de aandacht. Organisaties moeten meer dan voorheen transparant zijn en inzicht geven in hun belastingpositie. Ze veranderen in glazen huizen waar zekerheid over hun fiscale positie essentieel is. Met de Tax & Legal programma’s van Nyenrode zorg je ervoor dat jij in de voorhoede blijft spelen en op de hoogte bent van de laatste trends.

Tax & Legal op Nyenrode

  • De nieuwste inzichten van hoogleraren en vakdocenten
  • Wetenschappelijke kennis direct praktisch toepasbaar
  • Snelle updates en verdiepende programma’s
  • Leren van en met collega’s uit jouw vakgebied

Verdiep je inzicht in relevante (inter)nationale ontwikkelingen in relatie tot de fiscaliteit. Verruim je blikveld en kennis op het gebied van Tax & Legal. Volg de maatschappelijke impact van de digitale revolutie. Welke consequenties heeft dit voor (de vormen van) toezicht? ’Met de programma’s van Nyenrode breng je jezelf op de hoogte van de laatste trends en krijg de juiste kennis die je direct toe kan toepassen in jouw praktijk.

Ben je bedrijfsjurist, belastingadviseur, interne- of externe accountant, medewerker van de Belastingdienst, controller, risk manager of auditor? Of wil je verdiepen of verbreden op het gebied van Tax & Legal? Met onze programma’s krijg je van de beste praktijksprekers en hoogleraren van Nyenrode de ontwikkeling die je zoekt. Meld je nu aan en laat je samen met gelijkgestemden uitdagen.