Blended class Inzicht in Bedrijfskunde

Blended, Breukelen, Online
4 webinars, 2 live bijeenkomsten, 6 weken online leertraject
15.00 - 18.00 uur
Nederlands
€ 2.295,- (excl. btw)

De blended class Inzicht in bedrijfskunde geeft je een breed theoretisch kader in bedrijfskunde. Je doet kennis op die je direct kan toepassen in de praktijk. Tijdens het volgen van de online tracks, de colleges en de webinars neem je afstand van de dagelijkse werkprocessen. Na afloop is je blik verbreed en kan je over de grenzen van je eigen werk kijken.

In de blended class combineren we offline en online leren. Online kennis opdoen geeft je de flexibiliteit om op ieder moment en in jouw tempo kennis te vergaren. De content is via een online leeromgeving 24 uur per dag beschik­baar. De webinars geven je de mogelijkheid om vakinhoudelijke verdieping op de thema’s te vinden. Daarnaast kan je jouw vragen stellen aan de hoogleraar en ervaringen uitwisselen met je mede-deelnemers tijdens de fysieke bijeenkomsten. Deze combinatie maakt dat jij op een zo efficiënt mogelijke manier kan leren.

 • Verbetert jouw positie in de markt
 • College van experts uit het bedrijfsleven
 • Concreet en toepasbaar

Wat levert het je op?

 • Je maakt kennis met het vakgebied bedrijfskunde.
 • Je komt snel en effectief tot resultaat.
 • Je leert waar en wanneer je wilt.
 • Je leert op academisch niveau, met een praktische insteek.

Wat levert het op voor je organisatie?

Je kan op een efficiënte manier bedrijfskundige kennis opdoen en die direct toe passen is in de praktijk. Na afloop is je blik verbreed en kan je over de grenzen van je eigen werk kijken.

Van wie krijg je college?

Tijdens de blended class Inzicht in Bedrijfskunde geven inspirerende sprekers hun visie en vertellen vanuit hun ervaring over de belangrijkste principes en inzichten.

De hoogleraren en experts

 • Prof. dr. Dennis Vink - Finance and Investment bij Nyenrode Business Universiteit
 • Prof. dr. Henry Robben – Hoogleraar Marketing bij Nyenrode Business Universiteit
 • Prof. dr. Bob de Wit - Professor Strategic Leadership bij Nyenrode Business Universiteit
 • Prof. dr. Jaap van Muijen - Psychologie bij Nyenrode Business Universiteit
 • Prof. dr. Rob Vinke - Emeritus Hoogleraar HRM
 • Drs. Ger Zwartendijk - Ondernemerschap bij Nyenrode Business Universiteit
  Dennis Vink
  Hoogleraar
  Dennis Vink is hoogleraar Finance & Investment. Hij helpt deelnemers inzicht te krijgen in de relevantie van financiën bij het managen van organisaties. En hij leert hen om te gaan met complexe financiële businesscases.
  Hoogleraar
  Als organisatieadviseur heeft Jaap van Muijen zich gespecialiseerd in het vertalen van strategische keuzes van nationale en internationale organisaties naar het gewenste leiderschap in die organisaties en dan vooral in de hogere echelons.
  Hoogleraar
  Bob de Wit is Professor Strategic Leadership. Zijn expertise is de transformatie van bedrijven, sectoren en maatschappijen door digitale technologieën en oplossingen op het gebied van biotechnologie en duurzame energie.
  Hoogleraar
  Als hoogleraar Marketing doet Henry Robben onderzoek naar strategische marketing en innovatiemanagement. Zijn credo: 'Succesvolle marketing komt voort uit gedegen analyses, voorzien van een saus van gezond boerenverstand.'
  Rob Vinke
  Hoogleraar
  Rob Vinke is Emeritus Hoogleraar HR Sciences aan Nyenrode Business Universiteit.

  Opzet Blended class

  Deze blended class bestaat uit een optimale combinatie van interactieve webinars, een online leeromgeving, leren van en met mede-deelnemers en netwerken. De groepen bestaan uit deelnemers vanuit verschillende sectoren met soortgelijke vraagstukken.

  Wil jij kennis maken met een bredere theoretische basis in bedrijfskunde? En wil je dit direct kunnen toepassen in de praktijk?

  De blended class Inzicht in Bedrijfskunde zorgt ervoor dat je met een verrijkte, bedrijfskunde blik jouw functie en jouw organisatie een boost kan geven. Je leert om breder te denken en je wordt een steviger gesprekspartner ten opzichte van al jouw stakeholders.

  In deze blended class nemen onze docenten je mee door 6 bedrijfskundige thema’s. Door de interactieve benadering dagen de docenten je online en op onze locatie uit om de theorie te koppelen aan je huidige werksituatie. Zo ga je aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Strategie en visie ontwikkeling
  • Financieel management
  • Leiderschap
  • Marketing
  • HRM
  • Ondernemerschap

  Je start in track 1 met Strategie waarna je elkaar ontmoet tijdens het eerste college over Strategie op Nyenrode Business Universiteit.

   Na track 2, 3, 4 en 5 volgt een webinar van de docent voor verdieping van het thema en waarin je je vragen kunt stellen.

   Na het online traject sluiten we af met een live ontmoeting op Nyenrode. Dit bestaat uit een inhoudelijke invulling, het in ontvangst nemen van het certificaat van deelname en met elkaar toosten op een mooie afsluiting.

   Online leeromgeving

   De content in de online leeromgeving is 24 uur per dag beschik­baar. Dit geeft jou de flexibiliteit om op elk moment en in jouw tempo de kennis op te doen.

    

   De bijeenkomsten op Nyenrode Business Universiteit, de webinars én het online leertraject geven je de mogelijkheid om vakinhoudelijke verdieping op de thema’s te vinden. Daarnaast kan je jouw vragen stellen aan de docenten, ervaringen uitwisselen en leren van je mede-deelnemers. In deze blended class leer je dus van en met elkaar.

   Kortom: de combinatie van online leren en de contacturen op Nyenrode maakt dat jij jezelf op een zo effectief mogelijke manier kan blijven ontwikkelen.

   Studiebelasting

   De studiebelasting buiten de webinars en colleges om, bedraagt ongeveer 2 uur per week.

   Voor wie?

   Je bent een drukke en ambitieuze professional of specialist, zonder bedrijfskundige achtergrond. Je wilt duurzaam inzetbaar blijven en voorbereid zijn op de toekomst. Maar waar haal je de tijd vandaan om bij te blijven? Want je tijd is kostbaar.

   Data en tijden

   Deze editie vindt plaats op:

   • Online kick-off op 29 september 2022 van 15:00 - 16:00 uur
   • Openingscollege op 6 oktober 2022 op Nyenrode Business Universiteit van 15:00 - 19:00 uur
   • Webinars op 13 oktober 2022 van 15:00 - 18:00 uur en op 3, 10 en 17 november 2022 van 15:00 - 17:30 uur
   • Het slotcollege op Nyenrode Business Universiteit op 24 november 2022 van 15:00 - 19:00 uur

   De online leeromgeving is ongeveer twee weken voor de start van het programma beschikbaar.

   Meld je aan

   Aanmelden doe je via de aanmeldbutton.

   Wanneer je verhinderd bent op één van de data dan mag je je laten vervangen door een collega. Het inhalen van fysieke colleges en het terug kijken van webinars  is niet mogelijk.

   Heb je nog vragen? Onze programma-coördinator beantwoordt deze graag.


    

   Wat zijn de kosten?

   De investering voor de blended class Inzicht in Bedrijfskunde is € 2.295,- per persoon (exclusief 21%  btw). Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en toegang tot de online leeromgeving. Je ontvangt een deelnamecertificaat. 

   Kosteloos annuleren is uitsluitend mogelijk per e-mail tot 4 weken voor de aanvangsdatum. Na die datum ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

   Nyenrode Business Universiteit is niet aangesloten bij het STAP-register. Voor deze opleiding is geen STAP-budget mogelijk.

   Annulering dient altijd schriftelijk te geschieden.

   *Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.