Collegereeks Toekomstgericht leiderschap in Vastgoed

Breukelen
5 september 2023
6 dagen
15.30 - 19.00 uur
Nederlands
€2.495,- (excl. BTW)

Collegereeks Toekomstgericht Leiderschap

Welke persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden en inzichten hebben leiders nodig om de toekomstige uitdagingen in de vastgoedsector aan te gaan? 

In deze collegereeks staat de leider van een vastgoedorganisatie centraal. In zes colleges behandelen toonaangevende sprekers en experts van Nyenrode Business Universiteit de stappen die je zelf kan zetten om jezelf, jouw mensen en jouw organisatie toekomstbestendig te maken.

De collegereeks wordt gegeven in samenwerking met Vastgoedmarkt Academy.

 • Nieuwe, verfrissende inzichten en ideeën over leiderschap
 • Theorie en cases gekoppeld aan uitdagingen in uw organisatie
 • Kennis van de psychologische dimensie van leiderschap

Van wie krijg je college?

Tijdens de collegereeks Toekomstgericht Leiderschap in Vastgoed brengen de meest inspirerende sprekers je de kneepjes van het vak bij, met sterke cases uit de praktijk.

Hoogleraren en experts

 • Mike Hoogveld - Co-founder en partner nlmtd
 • Pieter Hendrikse - CEO JLL Nederland
Hoogleraar
Tom is hoogleraar real estate, directeur van Nyenrode's Real Estate Center en academisch verantwoordelijk voor de Master Fiscaal Recht. Zijn missie is diepe inzichten en bewezen kennis uit het verleden en het heden te koppelen aan de toekomst.
Hoogleraar
Bob is Professor Strategic Leadership. Zijn expertise is de transformatie van bedrijven, sectoren en maatschappijen door digitale technologieën en oplossingen op het gebied van biotechnologie en duurzame energie.
Hoogleraar
Edgar is een visionair leider op het gebied van beroepsethiek en integriteit. Hij bespreekt thema's als morele moed, omgaan met dilemma's, vertrouwen, fiscale ethiek en de ethiek van data.
Hoogleraar
Als organisatieadviseur heeft Van Muijen zich gespecialiseerd in het vertalen van strategische keuzes van nationale en internationale organisaties naar het gewenste leiderschap in die organisaties en dan vooral in de hogere echelons.
Jeff Gaspersz
Hoogleraar
Jeff is hoogleraar Innovatie. Met inzichten en ideeën helpt hij leiders bij het ontwikkelen van innovatiekracht. 'We kunnen alleen kansen zien en benutten als we innovatief zijn. Het wordt de nummer één competentie.'

Thema's:

Je gaat onder andere aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Strategisch leiderschap van de digitale revolutie
 • Ethisch leiderschap & morele moed
 • Persoonlijke en leiderschapsontwikkeling
 • Competenties for futureproof leaders
 • Trends & Ontwikkelingen in leiderschap
 • Versterken van innovatiekracht

  Voor wie?

  Deze collegereeks is ontwikkeld voor managers in vastgoedorganisaties. 

  Meld je nu aan

  Aanmelden voor de Collegereeks Toekomstgericht leiderschap in vastgoed doe je via de aanmeldbutton. Je wordt hiervoor doorverwezen naar de website van onze samenwerkingspartner Vastgoedmarkt Academy.

  Data en tijden

  De volende editie van dit programma vindt plaats op:

  • 5, 12, 19 en 26 september 2023
  • 3 en 10 oktober 2023

  De colleges starten om 15.30 uur en eindigen rond 19.00 uur.

  Deze editie van dit programma vindt plaats op:

  • 5, 12, 19 en 26 september 2023
  • 3 en 10 oktober 2023

  De colleges starten om 15.30 uur en eindigen rond 19.00 uur.

  Wat zijn de kosten?

  De investering voor dit programma is v.a. € 2.495,- (exclusief 21% btw). Dit bedrag is inclusief een lichte maaltijd. Je ontvangt de factuur van onze samenwerkingspartner Vastgoedmarkt Academy. Je ontvangt een certificaat van Vastgoedmarkt Academy en Nyenrode Business Universiteit.

  Kosteloos annuleren is uitsluitend mogelijk per e-mail tot 4 weken voor de aanvangsdatum. Na die datum ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. 

  Annulering dient altijd schriftelijk te geschieden.

  *Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.