Blended class Big Data en Business AI

Breukelen
15 september 2022
4 webinars, 2 live bijeenkomsten, 6 weken online leertraject
van 15.00 tot 18.30 uur
Nederlands
€ 2.295 (excl. btw)

Alle data is ‘big’ en zo goed als alle intelligentie is artificieel. Die combinatie leidt tot een buitenge­woon disruptieve beweging voor alle organisaties die hun klantengegevens nog op klassieke wijze verzamelen, verwerken en gebruiken. Het analyseren van data wordt voor bedrijven van steeds groter belang. Voor jou als manager biedt dit verschil­lende kansen om inzichten te krijgen in de markten waarin je opereert, de klanten die je bedient en nieuwe kansen die je kan aanboren. Data gedreven focus zet bedrijven op voorsprong. Maar waar begin je? En hoe ga je slim om met alle data die er in jouw organisatie is?

In deze praktijkgerichte blended class krijg je een complete en toepasbare introductie van de impact van Big Data en AI voor jouw business, aan de hand van concrete voorbeelden uit de praktijk.

 • Concreet en toepasbaar
 • College van experts uit het bedrijfsleven
 • Theorie gekoppeld aan de praktijk

Aan het eind van de opleiding

 • Kan je een realistische inschatting maken van de impact en mogelijkheden van Big Data en AI.
 • Beschik je over de juiste handvatten om een data driven- beslissingsproces in te richten.
 • Weet je hoe je uit Big Data de voor jou ‘rijke data’ haalt.
 • Weet je welke eerste stappen er binnen jouw organisatie gemaakt kunnen worden op het gebied van impactvol veranderen op basis van data gedreven technieken.

Wat levert het op voor je organisatie?

Je kan de eerste stappen binnen de organisatie zetten op het gebied van impactvol veranderen op basis van data gedreven technieken. Ook zul je meer data driven- beslissingen nemen door de handvatten die je in deze class hebt gekregen. 

Ook interessant voor jou

Dream Team The Pure Family Masterclass Digital Transformation

Masterclass Digital Transformation

< 10 dagen | Nederlands | 20 september 2022
Leid een succesvolle digitale transformatie.
rpahome Masterclass Data, Technologie en Toezicht

Masterclass Data, Technologie en Toezicht

< 10 dagen | Nederlands | 11 januari 2023
De digitale wereld verandert snel. Deze ontwikkelingen hebben ook invloed op jouw werk als toezichthouder en brengen zowel kansen als bedreigingen met zich mee. Wat is het effect van deze nieuwe ontwikkelingen op de toezichtstrategie voor je organisatie? In de masterclass Data, Technologie en Toezicht geven experts je kennis en inzichten over toezichtstrategieën en innovaties en hoe je succesvol innovaties implementeert.
Executive Education 10 Advanced IT Program

Advanced IT Program

< 10 dagen | Nederlands | 12 oktober 2022
Tijdens Advanced IT krijg je de kennis, vaardigheden en inzichten aangereikt die nodig zijn om een succesvolle en dynamische IT-leider te zijn.

Van wie krijg je college?

Tijdens de blended class Big Data en Business AI geven inspirerende sprekers hun visie en vertellen zij vanuit hun ervaring over de belangrijkste principes en inzichten.

De hoogleraren en experts

 • Prof. dr. Sander Klous - hoogleraar Big Data Ecosystems for Business and Society aan de Universiteit van Amsterdam
 • Scott Allen Mongeau - Data Analytics Expert bij SAS
 • Jan Veldsink MSc - kerndocent Artificial Intelligence en Cyber Security bij Nyenrode Business Universiteit
Bert Kersten
Hoogleraar
Technology is one of the thrilling powers in human activities. It changes our way of working, our way of interacting, our way of production, our perspective of life. So how do we adapt? This requires leadership, entrepreneurship and stewardship.
Hoogleraar
Prof. Dr. Edgar Karssing is een visionair leider op het gebied van beroepsethiek en integriteitsmanagement in Nederland.
Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wat ga je doen?

De blended class Big Data en Business AI is een optimale mix tussen een online leertraject met gelijkgestemden, inhoudelijke webinars en een klassikale sessies waar inhoud en netwerken wordt gecombineerd.

Onderwerpen

Het programma bestaat uit deze onderwerpen:

 • Actuele insights
 • Organizing and managing Big Data
 • Cybersecurity
 • Artificial Intelligence
 • Trusted analytics, fundamentals and ethics
 • Data, Privacy & Ethiek

De inhoud van het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Online leeromgeving

De content in de online leeromgeving is 24 uur per dag beschik­baar. Dit geeft jou de flexibiliteit om op elk moment en in jouw tempo de kennis op te doen.

De bijeenkomsten op Nyenrode Business Universiteit, de webinars én het online leertraject geven je de mogelijkheid om vakinhoudelijke verdieping op de onderwerpen te vinden. Daarnaast kan je jouw vragen stellen aan de docenten, ervaringen uitwisselen en leren van en met mede-deelnemers. In deze blended class leer je dus van en met elkaar.

Na het online traject sluiten we af met een live ontmoeting op Nyenrode. Dit bestaat uit een inhoudelijke invulling, het in ontvangst nemen van het certificaat van deelname en met elkaar toosten op een mooie afsluiting.

Kortom: de combinatie van online leren en de contacturen op Nyenrode maakt dat jij jezelf op een zo effectief mogelijke manier kan blijven ontwikkelen.

Voor wie?

Wil je meer kennis van de waarde van Big Data en AI voor jouw organisatie? Wil je inzicht krijgen, met als doel betere besluitvorming en meer rende­ment? Dan is deze collegereeks geschikt voor jou. Je bent een manager die de strategische kansen en mogelijkheden van Big Data en AI voor jouw organi­satie wil ontdekken.

Data en tijden

Deze editie vindt plaats op:

 • Online kick-off op 15 september van 15:00 - 16:00 uur
 • Openingscollege op 22 september op Nyenrode Business Universiteit van 15:00 - 19:00 uur
 • Webinars op 29 september, 6 en 13 oktober en 3 november van 15:00 - 17:30 uur
 • Slotcollege op 10 november op Nyenrode Business Universiteit van 15:00 - 19:00 uur

Wanneer je verhinderd bent op één van de data dan mag je je laten vervangen door een collega. Inhalen van fysieke colleges en terug kijken van webinars is niet mogelijk.

Meld je nu aan

Aanmelden voor de blended class Big Data en Business AI doe je via de aanmeldbutton.

Heb je nog vragen? Onze programma-coördinator beantwoordt deze graag.

Wat zijn de kosten?

De investering voor de blended class Big Data en Business AI is €2.295 (exclusief btw).

Kosteloos annuleren is uitsluitend mogelijk per e-mail tot 4 weken voor de aanvangsdatum. Na die datum ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Annulering dient altijd schriftelijk te geschieden.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.
*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.