Collegereeks Leidinggeven aan Supply Chain Innovaties

Breukelen
2 december 2024
6 bijeenkomsten
van 15.30 - 19.30 uur
Nederlands
€2.495,- (excl. btw)

Meer dan ooit staan supply chains in het middelpunt van de belangstelling. Als de huidige problemen op het gebied van vertragingen, prijsstijgingen en tekorten in de wereldwijde supply chains één ding duidelijk hebben gemaakt, dan is het wel dat in de wereld waarin we leven transparante en wendbare ketens een absolute voorwaarde zijn voor excellente bedrijfsvoering. In een tijd waar wendbaarheid, innovatie, duurzaamheid de norm zijn en waar nieuwe technologieën zich aandienen, moeten we vanuit een ander paradigma op supply chains gaan opereren. 

 • Bijzondere inkijk in de trends en ontwikkelingen in de supply chain
 • Inzichten vanuit de wetenschap
 • College van experts uit de praktijk

Wat levert het je op?

 • Je hebt inizcht in succesvolle samenwerkingen in de supply chain.
 • Je kent technische innovaties als block chain en de impact op jouw bedrijfsvoering.
 • Je kent de gevolgen van globalisering voor jouw supply chain.
 • Je hebt inzicht in het bouwen van vertrouwen in de supply chain.

Wat levert het op voor je organisatie?

Na afloop van de collegereeks ben je in staat om vanuit een duidelijke visie het gesprek aan te gaan met je collega's en ketenpartners in de organisatie om tot gezamenlijke besluiten te komen om samen duurzame klantwaarde te realiseren.

Van wie krijg je college?

Tijdens de collegereeks Leidinggeven aan Supply Chain Innovaties brengen de meest inspirerende sprekers je de kneepjes van het vak bij, met sterke cases uit de praktijk.

De hoogleraren en experts

 • Prof. dr. Jack van der Veen - Hoogleraar Supply chain management aan Nyenrode Business Universiteit 
 • Prof. Jos van Hillegersberg - Academic Director van JADS (Jheronimus Academy of Data Science)
 • Prof. dr. Henk Volberda - Hoogleraar Strategic Management & Innovation aan de Amsterdam Business School van de Universiteit van Amsterdam
Pieter Klapwijk
Hoogleraar
Pieter Klapwijk is Emeritus Professor of Supply Chain Management Economics and Supply Chain Finance at Nyenrode Business Universiteit. Pieter Klapwijk has held this position on a part-time basis since 1997.
Hoogleraar
Edgar Karssing is een visionair leider op het gebied van beroepsethiek en integriteit. Hij bespreekt thema's als morele moed, omgaan met dilemma's, vertrouwen, fiscale ethiek en de ethiek van data.
Michel van Buren
Lecturer
Michel van Buren is supply chain believer, spreker, oprichter van BLMC, al 22 jaar specialist in supply chain consultancy, project- & interim management. Hij begeleidt in zijn rol als business consultant, directies van middelgrote en grote bedrijven bij het succesvol transformeren van hun supply chain naar het volgende niveau.
Universitair hoofddocent
Nicolas Chevrollier is universitair docent aan Nyenrode Business Universiteit en geeft lezingen op BSc-, MSc- en MBA-niveau. Daarnaast onderzoekt hij hoe nieuwe vormen van strategie, bedrijfsmodellen en organisaties leiden tot hogere niveaus van duurzaamheidsprestaties.
Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wat ga je doen?

Tijdens 6 bijeenkomsten geven experts hun visie en vertellen zij vanuit hun ervaring over de belangrijkste principes en inzichten. 

Thema's

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Regisseer de keten
 • Digitalisering van ketens
 • Sociale innovatie: nieuwe manieren van managen, organiseren en (samen)werken
 • Duurzaamheid in ketens
 • De ontwikkeling van Supply Chain
 • Management in zeven stappen

Wil je meer weten over de onderwerpen die aan bod komen? Download dan de brochure.

De inhoud van het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Voor wie?

Deze collegereeks omvat de belangrijkste ontwikkelingen voor de professional in de supply chain die graag op de hoogte blijft van de nieuwste trends en de betekenis daarvan voor het werkveld. Het programma biedt inzichten vanuit de wetenschap, gecombineerd met de relevante ervaringen uit de praktijk van een gastspreker.

Data

Het programma vindt plaats op:

 • 2, 9 en 16 december 2024
 • 13, 20 en 27 januari 2025

De colleges starten om 15.30 uur en eindigen rond 19.30 uur, inclusief een pauze, waarin we een lichte maaltijd aanbieden. Ontvangst is vanaf 15.00 uur.

Meld je nu aan

Aanmelden voor de collegereeks Supply Chain Management doe je door het inschrijfformulier in te vullen.

Heb je nog andere vragen? Onze programma-coördinator beantwoordt deze graag.

Wat zijn de kosten?

De investering voor deelname aan deze collegereeks is € 2.495,- per persoon (exclusief 21% btw). Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, literatuur en catering. Je ontvangt een deelnamecertificaat.

Kosteloos annuleren is uitsluitend mogelijk per e-mail tot 4 weken voor de aanvangsdatum. Na die datum ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Annulering dient altijd schriftelijk te geschieden.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.