Customized Executive ESG Program

Breukelen
Nader te bepalen
13.00-13.00h
3 x 24h-sessions
Engels
Op aanvraag
Dit programma bieden wij aan in het Engels. Klik hier voor meer informatie over het programma of switch naar de Engelse taal.
Jeroen Veldman
Hoogleraar
Jeroen Veldman is universitair hoofddocent bij Nyenrode Business Universiteit.
Universitair hoofddocent
Jeroen van der Velden is universitair hoofddocent Strategy Alignment en directeur van het Center for Strategy, Organization & Leadership aan Nyenrode Business Universiteit. Hij is gefascineerd door de manier waarop nieuwe technologieën organisaties en het dagelijkse leven van mensen beïnvloeden en veranderen.
Hoogleraar
Anke van Hal is hoogleraar Sustainable Building and Development aan Nyenrode Business Universiteit waar ze zich richt op de businesscase van duurzaamheid.
Hoogleraar
André Nijhof is hoogleraar op het gebied van Duurzaam Ondernemen en Stewardship aan Nyenrode Business Universiteit. André is kerndocent van blok 1: Leiderschapsstijlen en hun context. Hij is misschien wel de verpersoonlijking van Nyenrode's missie 'Serving society by shaping responsible leaders’ en neemt de deelnemers mee in hun eigen purpose en waarden.
Hoogleraar
Jaap Schaveling is hoogleraar Samenwerken & Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit.
Linda Reumers
Drs. Linda Reumers RA
Programma-manager
Linda Reumers is senior manager binnen het KPMG Sustainability Advisory team in Nederland met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van consulting.
Manon Doesborgh
Manon Doesborgh
Programma-manager
Manon Doesborgh is programma-manager in het Customized Executive Education van Nyenrode Business Universiteit.
Tom Cummings BA MA
Lecturer
Tom Cummings is een Executive Board and senior management adviseur en spreker.
Muel Kaptein
Prof. dr. Muel Kaptein
Partner KPMG Risk & Regulatory
Muel Kaptein is sinds 1991 actief als organisatieadviseur en auditor op het gebied van bedrijfsethiek, integriteit en compliance.
Brigitte Campfens MSc
Lecturer
Brigitte Campfens is Senior Manager bij KPMG in de richting van duurzaamheid met meer dan 20 jaar ervaring in de food & retailsector.