Hr Essenties

Breukelen
2 dagen
4 dagdelen
Nederlands
V.a. € 599

Staan er uitdagingen te wachten die vragen om een frisse scherpe blik? Tijdens de HR Essenties gaan hoogleraren van Nyenrode Business Universiteit en experts uit de praktijk in op HR-thema's die nú actueel zijn.

 • Je krijgt diepgaand inzicht in het door jouw gekozen onderwerp.
 • Je leert nog effectiever en succesvoller bijdragen aan het functioneren van jouw organisatie.
 • Je werkt verder aan je eigen professionaliteit als HR-manager, -adviseur of -directeur.

  Vernieuwing en innovatie zal in het 'nieuwe normaal' centraal staan. Bereid je voor met de HR Essenties. Stel je eigen programma samen en kies één of meerdere essentiële courses. Verbreed je kennis en word uitgedaagd!

  Dit programma bieden we aan in samenwerking met PW. academy.

    

  Ook interessant voor jou

  HR-Business partner Collegereeks HR-Business Partner

  Collegereeks HR-Business Partner

  < 10 dagen | Nederlands | 2 november 2022
  Hoe speel jij als HR-professional in op ontwikkelingen als een tekort aan hoger opgeleiden en flexibilisering van de arbeidsmarkt? En hoe zorg je ervoor dat jouw organisatie succesvol blijft in een veranderende omgeving?
  Leiderschap_strategie New HR Leadership Paradigm

  New HR Leadership Paradigm

  Deeltijd | Engels |
  De HR wereld verandert, Bekijk dit Engelstalige programma.

  Van wie krijg je college?

  Tijdens de HR Essenties geven inspirerende sprekers hun visie en vertellen vanuit hun ervaring over de belangrijkste principes en inzichten.

  De hoogleraren en experts

  • Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis - Hoogleraar, auteur, spreker, en adviseur op het gebied van strategisch organiseren, energiegericht leidinggeven, en talentgericht werken 
  • Prof. dr. Jaap van Muijen - hoogleraar in de Psychologie aan Nyenrode Business Universiteit
  • Drs. Cris Zomerdijk - veranderkundige en partner bij Holland Consulting Group, auteur en managementspreker.
  • Drs. irma Doze - directeur AnalitiQs en consultant datagedreven HR
  Hoogleraar
  Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis is hoogleraar Strategisch Talent Management en Organisatorisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit.
  Hoogleraar
  Als organisatieadviseur heeft Van Muijen zich gespecialiseerd in het vertalen van strategische keuzes van nationale en internationale organisaties naar het gewenste leiderschap in die organisaties en dan vooral in de hogere echelons.
  Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

  Opzet:

  • Stel je eigen programma samen
  • Kies welke en hoeveel HR Essenties je wilt volgen

  Wat ga je doen? 

  De HR Essentiels hebben de volgende thema's:

  HR Essenties course 1: Veranderkunde voor HR  - Dr. Cris Zomerdijk

  De snel veranderende wereld vraagt je om als HR professional sneller te lopen en constant te blijven bewegen. Tegelijkertijd valt het niet mee om daadwerkelijk verandering te creëren. Of het nu gaat om het vergroten van ondernemerschap, het versterken van duurzame inzetbaarheid of versnellen van innovatie van je organisatie. De ontwikkelingen in de buitenwereld gaan veelal sneller dan je kunt bijbenen.

  Tijdens dit college leer je succesvol vernieuwing te realiseren bij jezelf, in je team en organisatie. We komen los van bestaande veranderparadigma’s en je stapt uit je groef. In vier etappes van het visualiseren van je droom tot het verspreiden van vernieuwing en het inspireren van anderen om mee te doen. Laat deze course jouw versneller zijn om met meer energie, motivatie en succes in actie te komen.

  HR Essenties course 2: Psychologie voor HR: het belang van HR bij leiderschapsontwikkeling in tijden van de COVID-19 crisis - Prof. dr. Jaap van Muijen

  In deze course gaan we nader in op leiderschapsontwikkeling en de rol van HR daarbij. We gaan na welke leiderschapslessen uit eerdere crisissituaties relevant zijn voor vandaag en wat dat betekent voor jouw organisatie. Hoe ziet de maatschappelijke, economische en sociale omgeving van jouw organisatie eruit; op welke ontwikkelingen moet HR inspelen en wat betekent dat voor leiderschapsontwikkeling binnen jouw organisatie? Een veronderstelling daarbij is dat de samenstelling van een (management)team belangrijker is dan de individuele kwaliteiten.  

  Leiderschapsontwikkeling is gerelateerd aan toekomstige maatschappelijke, economische en bedrijfsspecifieke ontwikkelingen. Wat is nodig op korte termijn en hoe wordt de organisatie toekomstbestendig? 

  HR Essenties course 3: De organisatie van de toekomst - Prof. dr. Lidewey van der Sluis

  Hoe kan je als organisatie relevant blijven in een tijd van ongekende mogelijkheden, onvoorspelbare risico’s, en grenzeloze markten? Wat kan een HR-professional en een leidinggevende doen om hier een bijdrage aan te leveren?

  In deze course krijg je antwoorden op deze vragen. Je leert hoe je van een team of een organisatie een bloeiend en bruisend ecosysteem kan maken. Je krijgt hiervoor modellen en concepten aangereikt. Tijdens deze course ga je deze al toepassen op de eigen organisatie en ga je al heel concreet aan de slag om de organisatie volgens de laatste normen en inzichten toekomstbestendig in te richten.

  HR Essenties course 4: Data Driven HR  - Prof. dr. ir. Rini van Solingen

  Als HR-professional word je geacht ‘fact based’ te werken. Niet alleen sturen op ken- en stuurgetallen (HR-metrics), maar ook het onderbouwen van HR-beslissingen met data. Zodat de beste talenten kunnen worden aangetrokken én behouden. Maar hoe werk je data gedreven? 

  Hoe kan je jouw adviezen en werkzaamheden gaan baseren op inzichten uit data? Wat moet je kennen en kunnen om met HR-metrics en HR-analytics aan de slag te gaan? Deze course helpt je inzicht te verkrijgen in het wat en hoe van People Analytics. Wat er mee kan maar ook wat er voor nodig is.

  Op de website van onze samenwerkingspartner PW. academy vind je het uitgebreide programma.

  Voor wie?

  Je bent HR- of algemeen manager, HR-adviseur of HR-directeur die inhoudelijk wil bijspijkeren.

  Data en tijden

  De courses vinden plaats op 6 en 7 december 2021. De ochtendcourses vinden plaats van 9.00 - 14.30 uur, de middagcourses van 15.30 - 21.00 uur.

  Meld je aan

  Aanmelden voor de HR Essenties doe je via de aanmeldbutton. Je wordt hiervoor doorverwezen naar de site van onze samenwerkingspartner PW. academy.

  Heb je nog vragen? Onze programma-manager beantwoordt deze graag.

  Wat is de investering?

  Per HR Essentie, die je los van elkaar kan volgen, is de investering € 599,- (exclusief btw), inclusief literatuur, lunch en/of catering. De facturatie doet onze samenwerkingspartner PW. academy. Er zijn ook mogelijkheden om de het programma online te volgen.
  *Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.