Leergang Strategisch HRM: HR & Change

Breukelen
20 maart 2023
7 dagen
Nederlands
€ 6.250 (exclusief btw)

Met de leergang Strategisch HRM: HR & Change leer je meer toegevoegde waarde leveren aan het realiseren van de doelstellingen van jouw organisatie in een dynamische wereld.

 • Concreet en toepasbaar
 • College van experts uit het bedrijfsleven
 • Theorie gekoppeld aan de praktijk

Wat levert het je op?

 • Je hebt een nieuwe kijk op HR en veranderen en daarmee op organiseren en werkgeven.
 • Je maakt kennis met de dynamieken van vele organisaties en die van disruptie.
 • Je bent in staat om volwaardig gesprekspartner te zijn voor je directie op het gebied van organisatieontwikkeling en HR-change.
 • Je leert optimaal groepsleren in de praktijk en inzicht wat dit kan betekenen voor jouw organisatie.
 • Je hebt een netwerk van vakgenoten om mee te sparren.

Wat levert het op voor je organisatie?

Je gaat met meer eigenaarschap en kennis en kunde van strategisch HR  aan het werk gaan en zal hierdoor een ‘stevige’ gesprekspartner zijn. Het volgen van de leergang leidt er toe dat verandering in de organisatie en het realiseren van organisatiedoelstellingen niet alleen effectiever verloopt, maar zeker ook betekenisvoller.

We bieden dit programma aan in samenwerking met AWVN.

Van wie krijg je college?

Tijdens de leergang Strategisch HRM: HR & Change, brengen de meest inspirerende sprekers je de kneepjes van het vak bij, met sterke cases uit de praktijk.                         

De hoogleraren en experts

 • Raymond Puts- Algemeen directeur van de Algemene Werkgeversvereniging Nederland (AWVN)
 • Mr. Lars Doyer - Docent aan de leergang Strategisch HRM & Senior adviseur Adviesteam Arbeidsverhoudingen AWVN
 • Jan de Kramer- Docent aan de leergang Strategisch HRM &
  Senior advisor on people management and organisational development AWVN
Hoogleraar
Lidewey is hoogleraar Organisatorisch Leiderschap en Strategisch Talent Management. Als denker en adviseur slaat ze een brug tussen theorie en praktijk. Daarbij staat de toekomst van werk centraal.
Universitair hoofddocent
Dr. Jeroen van der Velden is universitair hoofddocent Strategy Alignment en directeur van het Center for Strategy, Organization & Leadership aan Nyenrode Business Universiteit. Hij is gefascineerd door de manier waarop nieuwe technologieën organisaties en het dagelijkse leven van mensen beïnvloeden en veranderen.
Pascale Peters
Hoogleraar
Prof. dr. Pascale Peters is Hoogleraar Strategisch Human Resource Management.
Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wat ga je doen?

Tijdens de leergang geven experts hun visie en vertellen zij vanuit hun ervaring over de belangrijkste principes en inzichten.

Thema's

Het programma bestaat onder andere deze onderwerpen:

 • Veranderen: context en strategie
 • Van ondernemen naar werkgeven: van organisatie doelen naar employee journeys en employer branding
 • HR en ondernemerschap: werken met wat er is
De inhoud van het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Voor wie?

Je bent HR-directeur, HR-manager, lijnmanager of beleidsadviseur bij een middelgrote of grote organisatie. Je hebt een academisch werk- en denkniveau met vijf tot tien jaar relevante ervaring.

Data en tijden

Het programma vindt plaats op:

 • 20 en 21 maart 2023
 • 17 en 18 april 2023
 • 22 en 23 mei 2023
 • 13 juni 2023

Iedere dag begint om 9.00 uur, waarbij dag 1 een avondprogramma heeft met aansluitend een diner om 20.00 uur. Je overnacht in een van de hotels op het landgoed van Nyenrode.

Meld je nu aan

Aanmelden voor de leergang Strategisch HRM: HR & Change doe je via de aanmeldbutton. Je wordt hiervoor doorverwezen naar de website van onze samenwerkingspartner AWVN.

Wat zijn de kosten?

De investering voor de leergang Strategisch HRM: HR & Change is € 6.250,- (exclusief 21% btw) voor AWVN-leden en € 6.950,- (exclusief 21% btw) voor niet-leden. Dit bedrag is inclusief literatuur, maaltijden, overnachtingen, een persoonlijk waardenprofiel en een persoonlijk coachingsgesprek (facultatief). Je ontvangt de factuur van onze samenwerkingspartner AWVN. Je ontvangt een deelnamecertificaat van AWVN en Nyenrode Business Universiteit.

Kosteloos annuleren is uitsluitend mogelijk per e-mail tot 4 weken voor de aanvangsdatum. Na die datum ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd. 

Nyenrode Business Universiteit en AWVN zijn niet aangesloten bij het STAP-register. Voor deze opleiding is geen STAP-budget mogelijk.

Annulering dient altijd schriftelijk te geschieden.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.