Masterclass Agile management en leiderschap

Breukelen
21 juni 2023
2 dagen
dag 1 van 9.00 - 21.00 uur, dag 2 van 9.00 - 16.30 uur
Nederlands
€ 2.395 (excl. btw)

Startmomenten

21 juni 2023
2 oktober 2023

Om in de toekomst voort te bestaan is aanpassingsvermogen heel erg belangrijk. De markt, concurrenten en klantgedrag veranderen zo snel dat de traditionele manier van werken tekort schiet. Organisaties moeten snel en wendbaar zijn. Wil je met jouw organisatie ook meer naar een nieuwe manier van werken toe die je hierbij helpt: agile?

Tijdens de masterclass Agile management en leiderschap leren experts je kennis en inzichten om je eigen organisatie succesvol te transformeren naar een agile business organisatie. Je leert van de slimme aanpak van lean start-ups en andere succesvolle innovatieve organisaties.

 • Concreet en toepasbaar
 • College van experts uit het bedrijfsleven
 • Theorie gekoppeld aan de praktijk

Wat levert het je op?

 • Je kan concreet een agile werkwijze toepassen met behulp van eenvoudig bruikbare tools.
 • Je hebt inzicht in hoe je succesvol de transformatie naar een agile business organisatie realiseert.

Wat levert het op voor je organisatie?

Je gaat met meer ondernemerschap en eigenaarschap aan het werk, waarbij je meer werkplezier zal beleven. Dit leidt ertoe dat de organisatie sneller, flexibeler en klantgerichter kan inspelen op kansen en bedreigingen in de markt.

Van wie krijg je college?

Tijdens de masterclass Agile management en leiderschap brengen de meest inspirerende sprekers je de kneepjes van het vak bij, met sterke cases uit de praktijk.

De hoogleraren en experts

 • Amanda Akkers-van de Beld - Expertise Lead ComIT bij de NS
 • Ingrid Tappin – eigenaar bij Culturefest - Culture, Leadership, Team & Talent Development
Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Mike Hoogveld
Dr. Mike Hoogveld
Partner
Mike is partner bij nlmtd, auteur van verschillende managementboeken en spreker op het gebied van futureproof zijn als organisatie. In 2020 is hij gepromoveerd op hoe lerende organisaties beter presteren voor hun klanten en zo toekomstbestendig worden.
Rini van Solingen
Prof. dr. ir. Rini van Solingen
Gastspreker
Rini is deeltijdhoogleraar aan de TU-Delft en CTO bij Prowareness. Zijn expertise is snelheid en wendbaarheid van mensen en organisaties. Zijn bekendste best-sellers zijn: AGILE, De Kracht van Scrum, De Bijenherder en Formule X.

Wat ga je doen?

Tijdens deze masterclass Agile management en leiderschap geven experts hun visie en vertellen zij vanuit hun ervaring over de belangrijkste principes en inzichten.

Thema's

 • Veranderingen in de markt, bij concurrenten en klanten vroegtijdig herkennen
 • Adaptiviteit, hoe moet het wel en juist niet? 
 • Omgaan met experimenteren en falen
 • Definitie en principes van agile
 • Inrichten organisatie en processen
 • Agile management in de praktijk
 • Tools Agile management
 • Transitie naar agile management

  De inhoud van het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Voor wie?

Je bent manager of adviseur en verantwoordelijk voor, of betrokken bij, de groei en prestatieverbetering van de organisatie, zowel in de profit als non-profit sector.

Meld je aan

Aanmelden voor de masterclass Agile management en leiderschap doe je via de aanmeldbutton.

Heb je nog vragen? Onze programma-coördinator beantwoordt deze graag.

Data

Dit programma heeft meerdere startmomenten. Kies zelf wat jou het beste uitkomt. Klik op de editie van jouw keuze om alle data van de colleges te zien.

Dit programma vindt plaats op:

 • 21 en 22 juni 2023

Dag 1 start om 9.00 en eindigt om 21.00 uur. Dag 2 duurt van 9.00 - 16.30 uur.

Dit programma vindt plaats op:

 • 2 en 3 oktober 2023

Dag 1 start om 9.00 en eindigt om 21.00 uur. Dag 2 duurt van 9.00 - 16.30 uur.

Wat zijn de kosten?

De investering voor de masterclass Agile management en leiderschap met startdata tot en met juli 2023 is € 2.395,- per persoon (exclusief 21% btw). Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, een hotelovernachting en maaltijden. Je ontvangt een deelnamecertificaat. 

Let op: De investering voor de masterclass Agile management en leiderschap met startdata vanaf augustus 2023 is € 2.495,- per persoon (exclusief 21% btw). Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, een hotelovernachting en maaltijden. Je ontvangt een deelnamecertificaat. 

Kosteloos annuleren is uitsluitend mogelijk per e-mail tot 4 weken voor de aanvangsdatum. Na die datum ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Nyenrode Business Universiteit is niet aangesloten bij het STAP-register. Voor deze opleiding is geen STAP-budget mogelijk.

Annulering dient altijd schriftelijk te geschieden.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.