Risk and Finance - MBA module Business & IT

Breukelen
Start najaar 2023
3 x 2 dagen
6-8 uur per week (excl. college)
Engels
€ 6.495 (btw vrij)

Wil je graag snel starten met een module van de Modulair Executive MBA in Business & IT? Klik hier voor een overzicht van de modules die in het voorjaar starten.

Risk and Finance

In de module Risk & Finance krijg je een verdieping op het gebied van risico en financiering, vooral rondom IT-investeringen. Je merkt de noodzaak hiervan in je werk bij het nemen van financiele beslissingen en het managen van risico’s.

De kennis en inzichten die je in deze module krijgt, leer je ook meteen toe te passen in de praktijk. Je leert beter de cijfers te begrijpen en te vertalen naar concrete acties. Zo krijg je een mix van theoretische concepten en best practices die de aansluiting zoeken tussen business en IT.

Wat levert het je op?

 • verdieping van je kennis op het gebied van risico en financiering;
 • theoretische concepten en best practices;
 • paper met aanbevelingen waarin je aantoont hoe je het geleerde hebt toegepast op je eigen business case;
 • je bent beter in staat de verbinding te maken tussen IT en de business.
 • Werkveld deelnemer staat centraal door inbreng eigen praktijkcase
 • Ontwikkelen door ook van elkaar te leren
 • Modulaire opzet programma
Deze module is een onderdeel van het Modulair Executive MBA programma, track Business & IT. De module is los te volgen, of stapel meerdere modules tot een volwaardig MBA.

Wil je graag snel starten met een module van de Modulair Executive MBA in Business & IT? Klik hier voor een overzicht van de modules die in het voorjaar starten.

Wat ga je doen?

De module Risk and Finance staat in het teken van corporate finance en het risicodomein. Uiteraard leer je de kennis ook in de praktijk toe te passen en geven we je meer inzicht in het verrichten van onderzoek naar financiële en IT-kwesties.

De module bestaat uit 3 blokken:

 • Basisprincipes van Finance & Accounting;
 • Corporate Finance & Management;
 • Finance & IT in een genetwerkte wereld.

Stel zelf je MBA samen

De module is onderdeel van de Modulair Executive MBA, track Business & IT. Bij het Modulair Executive MBA-programma volg je één of meerdere modules of een volledig MBA. Aan jou de keuze.  Wil je alleen deze module volgen? Dat kan!

Meer informatie

Wil je nog graag wat meer informatie ontvangen over de module en het modulaire MBA-programma, download dan de brochure of meld je aan voor een belevingssessie. Daar kan je op je gemak ontdekken wat het programma inhoudt en een proefcollege volgen. Je ontmoet mensen die het programma al volgen of hebben gevolgd en kan navragen hoe zij bijvoorbeeld de studie weten te combineren met een drukke baan en sociaal leven.

Daarnaast zijn we altijd te bereiken voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin we je graag adviseren en alle vragen beantwoorden.

 

  Wil je graag snel starten met een module van de Modulair Executive MBA in Business & IT? Klik hier voor een overzicht van de modules die in het voorjaar starten.

  Wat zijn de toelatingseisen?

  • Minimaal vijf jaar strategische ervaring als manager, bestuurder, ondernemer of in een andere invloedrijke rol.
  • Minimaal een afgeronde bachelor (hbo/wo) of aantoonbaar hbo werk- en denkniveau.
  • Beheersing van de Engelse taal.

Data en tijden

Blok 1

14 september 2023 van 09:00 - 22:00 uur (inclusief diner)
15 september 2023 van 09:00 -17:00 uur

Blok 2
30 oktober 2023 van 09:00 - 22:00 uur (inclusief diner)
31 oktober 2023 van 09:00 - 17:00 uur

Blok 3
12 december 2022 van 09:00 - 22:00 uur (inclusief diner)
13 december 2022 van 09:00 - 17:00 uur

Uiterste aanmelddatum: 22 augustus 2023. Wacht niet te lang, we werken met een maximum aantal deelnemers.


Meld je aan

Enthousiast over de module Risk and Finance? Meld je dan alvast aan om zeker te zijn van een plek. Na de aanmelding ontvang je per e-mail wat er nodig is om je inschrijving definitief te maken.

Is dit je eerste module? Noteer dan alvast in jouw agenda de Introductiebijeenkomst voor nieuwe deelnemers, deze is op 31 augustus 2023 van 15:00 - 20:00 uur.

Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

Investering

De investering voor deze module is € 6.495 (btw vrij), inclusief collegemateriaal, toegang tot alle studentenfaciliteiten op Nyenrode, digitale studiefaciliteiten en eten en drinken. Hotelovernachtingen op het landgoed zijn niet bij de prijs inbegrepen en zijn los bij te boeken.Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.