De kracht van duurzaam ondernemen zit hem in een proactieve, strategische aanpak. Ook op het gebied van voeding. In de module Sustainability in Food ga je nieuwe mogelijkheden ontdekken en benutten voor duurzame waardecreatie binnen je organisatie. We kijken naar de gevolgen en risico’s van de activiteiten van organisaties voor mens en milieu. En natuurlijk ook naar de kansen die er liggen voor innovatie in de voedingsindustrie.
Sustainability is now standard on our agenda in product development and we started to discuss which action we can take on this topic.
It taught me a lot in the way I will try to bring change in my organization and ecosystem. Very realistic approach.Deze module is een onderdeel van het Modulair Executive MBA programma, track Food & Innovation. De module is los te volgen, of stapel meerdere modules tot een volwaardig MBA.
In het programma Sustainability in Food staat het ontdekken en benutten van nieuwe zakelijke kansen voor duurzame waardecreatie binnen je organisatie centraal. De module bestaat uit 3 blokken:
We begrijpen dat het combineren van werk, studie en privéleven best een uitdaging is. Daarom hebben wij een Modulair MBA programma ontwikkeld. Je stelt zelf je MBA samen en volgt dan 1 of meerdere modules of een volledig MBA (minimaal 2 specialisatiemodules, 6 basismodules, de internationale studiereis en de MBA thesis)
Wil je alleen deze module volgen? Dat is dus mogelijk!
Wil je meer weten over de inhoud van de module of het Modulair MBA programma? Kom naar een belevingssessie. Of neem voor persoonlijk advies contact op met onze programma-adviseurs via telefoonnummer +31 346 291 001 of mail mmba@nyenrode.nl.
Meer weten over hoe het Modulair Executive MBA bijdraagt aan de groei van de Foodsector? Download de verzameling papers van onze MBA-deelnemers over de hot topics in Food & Innovation.
Voor de module Sustainability in Food ben je toelaatbaar:
Als je erover denkt om met deze module te starten, kom dan bij ons langs voor een belevingssessie. Daar kan je op je gemak ontdekken wat het programma inhoudt en een proefcollege volgen. Je ontmoet mensen die het programma al volgen of hebben gevolgd en kan navragen hoe zij bijvoorbeeld de studie weten te combineren met een drukke baan en sociaal leven.
Daarnaast zijn we altijd te bereiken voor een persoonlijk adviesgesprek, waarin we je graag adviseren en alle vragen beantwoorden.
Je volgt de modules van het Sustainability in Food programma op de volgende data:
Blok 1
5 september 2019 - 09:00-22:00 incl. diner
6 september 2019 - 09:00-17:00
Blok 2
2 oktober 2019 - 09:00-22:00 incl. diner
3 oktober 2019 - 09:00-17:00
Blok 3
27 november 2019 - 09:00-22:00 incl. diner
28 november 2019 - 09:00-17:00
Enthousiast over de module Sustainability in Food bij Nyenrode? Meld je dan meteen aan. Na de aanmelding ontvang je per e-mail wat er nodig is om je inschrijving definitief te maken.
Bij inschrijving ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.
Start jouw aanmelding voor de Modulair Executive MBA door je contactgegevens hier achter te laten.
De investering voor deze module is € 6.395 (btw vrij), inclusief collegemateriaal, toegang tot alle studentenfaciliteiten op Nyenrode, digitale studiefaciliteiten en eten en drinken. Hotelovernachtingen op het landgoed zijn niet bij de prijs inbegrepen en zijn los bij te boeken.
De kosten van deze module zijn fiscaal aftrekbaar.
Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.
Meer weten over hoe het Modulair Executive MBA bijdraagt aan de groei van de Foodsector? Download de verzameling papers van onze MBA-deelnemers over de hot topics in Food & Innovation.