A reward for life

A reward for life

Studenten en deelnemers van Nyenrode willen het beste uit zichzelf halen. Zij willen duurzame meerwaarde realiseren voor zichzelf, hun bedrijf en de maatschappij. Dankzij de unieke combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling betekent Nyenrode ‘a reward for life’.

Academische theorie

Nyenrode Business Universiteit biedt je een gedegen theoretisch kader. Doel is om academische kennis te vergaren en je te leren onderbouwen en onderzoeken, zonder de praktijk uit het oog te verliezen. Nyenrode richt zich erop de kloof tussen theorie en praktijk te overbruggen.

Praktische relevantie

‘For business by business’ is het credo van Nyenrode. Je leert op Nyenrode onderbouwen, toepassen en overtuigen, zodat je de opgedane theorie ook succesvol in de praktijk kan brengen. Want academische theorie die praktisch relevant is, daar kom je verder mee.

Persoonlijke ontwikkeling

Nyenrode biedt onderwijs dat verder gaat dan het opdoen van kennis en vaardigheden. Daarom schenken we veel aandacht aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Nyenrode is een veilige omgeving om buiten je comfortzone te stappen. Het is de combinatie van theorie, praktijk en persoonlijke ontwikkeling waarmee je het verschil kunt maken. Lees hier meer over persoonlijke ontwikkeling.