Claim your Chair

Met ‘Claim your Chair’ draag je een persoonlijk steentje bij aan de modernisering van de onderwijsfaciliteiten van Nyenrode.

Wil jij jouw naam en een inspirerende quote in een zaal vol Nyenrodianen? Voor ten minste 500 euro claim je een stoel met jouw eigen tekst voor vijf jaar. Het geld dat we hiermee ophalen gebruiken we voor de renovatie van de collegezalen. Op deze manier krijgen onze studenten college in een moderne omgeving, die bijdraagt aan een prettige studie-omgeving en de Nyenrode Experience.

Voor een donatie van ten minste 500 euro reserveer je een stoel in de collegezalen 102 of 103 in het De Rooij-gebouw. Door een succesvolle campagne in de zomer van 2019 zijn de laatste stoelen in De Rooij 101 en De Rooij 104 inmiddels  geclaimd. Vanwege de grote belangstelling voor dit project kun je daarom nu een stoel claimen in twee nieuwe zalen: De Rooij 102 en 103.

Wij bevestigen dan jouw bordje op een zichtbare plek aan de stoel. Daarop leest de student die op jouw stoel zit je naam en jouw inspirerende boodschap. Deze boodschap blijft hier staan voor de komende vijf jaar. Wil je de termijn verlengen met vijf jaar? In dat geval vragen we je nogmaals 500 euro te doneren. Zo kunnen we blijven investeren en meebewegen met de trends en ontwikkelingen.

Vele alumni gingen je al voor, bijvoorbeeld Marguerite Soeteman-ReijnenLees meer over Marguerite of claim direct jouw stoel.

“Het grappige is dat ik echt regelmatig foto’s ontvang van mensen die op mijn stoel zitten. Dat is echt heel leuk! Als mensen me appen, weet ik dat ze op de laatste rij zitten.” Aldus Marguerite

 

Contact

Maxime Groenen

Maxime Groenen

Nyenrode Development Office
Claim jouw stoel hier!