Je stoel is gereserveerd

We hebben je stoel gereserveerd. Jouw naam pronkt straks tussen die van bijna 200 alumni en medewerkers in een van onze collegezalen. Betaal nu via Tikkie om jouw stoel definitief te claimen.

Betaal via Tikkie

Jouw donatie gaat 100% naar de modernisering van de collegezalen op Nyenrode. Mede dankzij jouw steun kunnen wij onze studenten dus state of the art onderwijsfaciliteiten aanbieden. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid om een inspirerende boodschap te delen met studenten.

Hoe nu verder?

1. Wij controleren de gegevens en betaling
Heb je nog geen citaat doorgegeven? Denk dan nog even na over de boodschap die je onze studenten en bezoekers wilt meegeven.

2. Wij nemen contact met je op
Dit is het moment om toch een citaat door te geven. Heb je alles al aangeleverd? Dan controleren we bij jou of de teksten zo naar wens zijn.

3. Wij bestellen het bordje
We zijn er bijna. Nog even en jouw naam en inspirerende boodschap worden gelezen door onze studenten en bezoekers!

4. Wij laten het bordje bevestigen
Zodra het bordje ons bureau bereikt, vragen wij een collega van General Services om het te bevestigen.

5. Wij sturen een foto als het bordje hangt
Klaar! Het bordje hangt. Maar nu kan het pas echt beginnen. Andere stoeldonateurs ontvangen regelmatig foto's van mensen die op hun stoel zitten. Jouw stoel is dus echt een verbindende factor. Hoe passend bij ons alumninetwerk!

6. Wij houden jou als donateur op de hoogte van ontwikkelingen
Onze donateurs blijven graag op de hoogte van ontwikkelingen bij Stichting Nyenrode Fonds en Nyenrode Business Universiteit. Zo sturen wij een kaartje als je jarig bent en een paar keer per jaar een papieren nieuwsbrief. Ook uitnodigen wij je uit voor onze Dank de Donateurs Dag, de Dies Natalis en de Opening van het Academisch jaar. We zien je graag nog eens terug!

Rond nu de betaling af en voeg je bij de andere alumni die een stoel geclaimd hebben.

BETAAL VIA TIKKIE

Alvast bedankt,

Heleen van Hall MBA
Directeur a.i. Stichting Nyenrode Fonds

Contact

Heleen van Hall

Heleen van Hall

Nyenrode Development Office
Anouk Reitsma

Anouk Reitsma

Nyenrode Development Office