De Nyenrode Kasteelvrienden

Voor goed verbonden

De Nyenrode Kasteelvrienden vormen een hecht netwerk van betrokken alumni die de ambities van Nyenrode steunen en het leuk vinden elkaar te ontmoeten. Het is een uitgelezen mogelijkheid om elkaar persoonlijk en zakelijk beter te leren kennen. Door deel te nemen aan dit initiatief draag je bij aan de toekomst van Nyenrode. 

Om Nyenrode toegankelijk te maken voor iedereen, willen we meer scholarships aanbieden omdat niet iedereen toegang tot voldoende financiële middelen heeft. Daarnaast willen we het academisch fundament van onze universiteit  verder  versterken en investeren in praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek. Tot slot willen we het prachtige  landgoed met alle monumenten in goede staat aan de volgende  generatie doorgeven. Met jouw bijdrage aan de Nyenrode Kasteelvrienden maken we dit (mede) mogelijk.

Bijeenkomsten

Speciaal voor de Kasteelvrienden organiseren we ieder jaar een aantal bijzondere bijeenkomsten die inhoud en gezelligheid combineren:
  • De LES-dag: een dag met inspirerende Nyenrode sprekers op het gebied van de Leadership, Entrepreneurship en Stewardship – onze basiswaarden.
  • Een feestelijk diner (met partners) op het Landgoed. 
  • Een rondleiding langs de hoogtepunten van de tentoonstelling van het Art Fund Nyenrode met borrel na
Ook worden alle Kasteelvrienden uitgenodigd voor belangrijke momenten in het Nyenrode-jaar zoals de Opening van het Academisch Jaar en de viering van de Dies Natalis van de universiteit. 
Indien mogelijk krijgen Kasteelvrienden korting of last minute aanbiedingen voor inhoudelijke workshops en masterclasses binnen het programma-aanbod van Nyenrode. 

Bijdrage

Kasteelvrienden doneren gedurende minimaal vijf jaar een bedrag van tenminste € 1.000,- (€ 1.250,- voor echtparen) per jaar. Door de ANBI status van Stichting Nyenrode Fonds is deze schenking fiscaal aftrekbaar. 

Jonge Kasteelvrienden

Ben je jonger dan 35 jaar? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom als vriend. Je doneert dan € 250,- per jaar voor een periode van minimaal 5 jaar. 

Contact

Heleen van Hall

Heleen van Hall

Alumni Relations, External Relations & Fundraising