Stoelen

Claim your chair

Jouw naam en een inspirerende quote in een zaal vol Nyenrodianen? Dit is je kans om je zichtbaar met Nyenrode te verbinden. Claim een stoel op Nyenrode en steun daarmee de modernisering van onze onderwijsfaciliteiten. De kwaliteit van het onderwijs is deels afhankelijk van de faciliteiten. Daarin spelen alumni als jij een belangrijke rol.

Voor een donatie van slechts 500 euro kies zelf je een stoel in collegezalen 102 of 103 het De Rooij-gebouw. Wij bevestigen dan een mooi plaatje op een zichtbare plek aan de stoel. Daarop leest de student die op jouw stoel zit je naam en een inspirerende boodschap.

Vanwege de succesvolle campagne voor de zomer van 2019 zijn de laatste stoelen in De Rooij 101 en De Rooij 104 inmiddels al geclaimd. Vanwege de grote belangstelling voor dit project kun je daarom nu een stoel claimen in twee nieuwe zalen: De Rooij 102 en 103. Bekijk hieronder de plattegrond van De Rooij 102 + 103 en controleer de actuele beschikbaarheid:

Plattegrond 102+103 - website

Vele alumni gingen je al voor, bijvoorbeeld Marguerite Soeteman-Reijnen: “Het grappige is dat ik echt regelmatig foto’s ontvang van mensen die op mijn stoel zitten. Dat is echt heel leuk! Als mensen me appen, weet ik dat ze op de laatste rij zitten.” Lees meer over Marguerite of claim direct jouw stoel.

Geert Sanders, emeritus hoogleraar Filantropie

Geert Sanders

Emeritus hoogleraar Filantropie
“Ik vond het een voorrecht om stoelen te claimen op Nyenrode Business Universiteit!”

Claim nu jouw stoel

Jouw donatie gaat 100% naar de modernisering van de collegezalen op Nyenrode. Mede dankzij jouw steun kunnen wij onze studenten dus hoogwaardige onderwijsfaciliteiten aanbieden. Claim nu jouw stoel en steun je alma mater.

Ben jij de volgende?

Ook je naam verbinden aan jouw alma mater? Claim jouw stoel op Nyenrode en steun de modernisering van onze onderwijsfaciliteiten. Na de overweldigende belangstelling voor de stoelen in De Rooij 101 en 104 (uitverkocht) kun je nu jouw stoel in De Rooij 102 en 103 claimen.