Revolving Scholarship voor de Bachelor of Science in Business Administration

Doneer voor een studiebeurs voor de fulltime Bachelor of Science in Business Administration (BScBA) in Amsterdam of Breukelen.

Het universiteitsfonds vindt het belangrijk een studie aan Nyenrode ook mogelijk te maken voor studenten die zelf niet de financiële middelen hebben. Dankzij bijdragen van betrokken alumni is het mogelijk om aan deze studenten een studiebeurs aan te bieden. Stichting Nyenrode Fonds faciliteert het selectieproces van jonge talenten die in aanmerking komen voor een studiebeurs. De donateurs (of vertegenwoordigers namens hen) blijven als mentors betrokken bij de studenten die zij zelf uitkiezen. Een goede klik tussen donateur en ontvanger is voor ons erg belangrijk.

De studiebeurzen kennen een ‘revolving’ karakter. Dit betekent dat het de bedoeling is dat de ontvanger na het afstuderen zelf weer een studiebeurs mogelijk maakt voor een nieuwe student. Een beurs bedraagt nooit meer dan 50% van het collegegeld. Toch kan dit net het verschil maken om aan Nyenrode te kunnen studeren. 

Gun een ander de Nyenrode Experience

Wil jij net als veel alumni alleen of met je jaargang een studiebeurs mogelijk maken voor de BScBA? Lees dan meer over fiscaal aantrekkelijk doneren en neem contact met ons op! Of doneer gemakkelijk eenmalig via onderstaande doneer button. Jij maakt het verschil voor de talenten van de toekomst.

Ervaringen

We vergeven elk jaar verschillende studiebeurzen. In 2020 hebben we zeventien studenten blij kunnen maken met een studiebeurs. Voor de student en de donateur(s) is een bijzondere aangelegenheid de Dank De Donateurs Dag. Op deze dag ontvangen de geselecteerde studenten de cheques voor hun studiebeurs uit de handen van hun donateurs en mentors. Deze dag is een uitgelegen kans om elkaar beter te leren kennen en bruggen te slaan voor de toekomst. Lees de ervaring van een van onze studenten met een revolving Scholarschip, Rodny Stolk (BScBA 2019).