Aanvraag studiebeurs

Was Nyenrode voor jou een studietijd om nooit te vergeten? Met een scholarship geef je studenten die anders niet de financiële middelen zouden hebben om op Nyenrode te studeren, de kans op eenzelfde ervaring.

Stichting Nyenrode Fonds faciliteert het selectieproces van jonge talenten die in aanmerking komen voor een scholarship. De donateurs (of vertegenwoordigers namens hen) blijven als mentor betrokken bij de studenten.

Het is een lange traditie binnen Nyenrode Business Universiteit dat de scholarships die worden toegekend een revolving karakter hebben. Dit betekent dat ontvangers van scholarships de ‘morele verplichting’ accepteren om te geven wat zij ooit kregen, door zelf donateur te worden aan het Nyenrode Scholarship Fund als ze afgestudeerd zijn en daar financieel toe in staat zijn. Zo krijgt het Scholarship Fund een doorlopende financiering en kan het in de toekomst scholarships blijven toekennen. We hopen dat alle scholarshipstudenten deze traditie steunen en bijdragen naar vermogen.

Gun een ander eenzelfde Nyenrode Experience

Wil je net als veel alumni alleen of met jij jaargang een studiebeurs mogelijk maken? Lees dan meer over fiscaal aantrekkelijk doneren. Jij maakt het verschil voor de talenten van de toekomst!

Heb jij zelf een scholarship ontvangen en wil jij een jong talent dezelfde kans bieden? Geef je scholarship dan door! Gun een ander een studie op Nyenrode en begin met doneren. Uiteraard kan dit fiscaal aantrekkelijk, want Stichting Nyenrode Fonds heeft de ANBI-status.

 

Contact

Anouk Reitsma

Anouk Reitsma

Nyenrode Development Office