Claim your chair

Het project ‘Claim your Chair’ is een goed voorbeeld van een persoonlijk steentje bijdragen aan de onderwijsfaciliteiten van Nyenrode.

Wil jij jouw naam en een inspirerende quote in een zaal vol Nyenrodianen? Voor 550 euro claim je een stoel met jouw eigen tekst voor drie jaar. Het geld dat we hiermee ophalen gebruiken we voor de renovatie van de collegezalen. Op deze manier krijgen onze studenten college in een moderne omgeving, die bijdraagt aan een prettige studie-omgeving en de Nyenrode Experience. Daarin spelen alumni zoals jij dus een belangrijke rol. 

Voor een donatie van ten minste 550 euro kies je zelf een stoel in de collegezalen 102 of 103 in het De Rooij-gebouw. Door een succesvolle campagne in de zomer van 2019 zijn de laatste stoelen in De Rooij 101 en De Rooij 104 inmiddels al geclaimd. Vanwege de grote belangstelling voor dit project kan je daarom nu een stoel claimen in twee nieuwe zalen: De Rooij 102 en 103.

Wij bevestigen dan een mooi bordje op een zichtbare plek aan de stoel. Daarop leest de student die op jouw stoel zit je naam en jouw inspirerende boodschap. Deze boodschap blijft hier staan voor de komende drie jaar. Wil je de termijn verlengen met drie jaar? In dat geval vragen we je nogmaals 550 euro te doneren. Zo kunnen we blijven investeren en meebewegen met de trends en ontwikkelingen.

 Bekijk hieronder de plattegrond van De Rooij 102 en 103 en controleer de actuele beschikbaarheid. 


Vele alumni gingen je al voor, bijvoorbeeld Marguerite Soeteman-Reijnen. Lees meer over Marguerite of claim direct jouw stoel.

“Het grappige is dat ik echt regelmatig foto’s ontvang van mensen die op mijn stoel zitten. Dat is echt heel leuk! Als mensen me appen, weet ik dat ze op de laatste rij zitten.” Aldus Marguerite

 Jouw donatie gaat voor de volle 100% naar de modernisering van de collegezalen op Nyenrode. Mede dankzij jouw steun kunnen wij toekomstige Nyenrodianen hoogwaardige onderwijsfaciliteiten bieden. Claim nu jouw stoel en steun je alma mater.

Geert Sanders, emeritus hoogleraar Filantropie

Geert Sanders

Emeritus hoogleraar Filantropie
“Ik vond het een voorrecht om stoelen te claimen op Nyenrode Business Universiteit!”