Claim your chair

Jouw naam en een inspirerende quote in een zaal vol Nyenrodianen? Dit is je kans om je zichtbaar met Nyenrode te verbinden. Claim een stoel op Nyenrode en steun daarmee de modernisering van onze onderwijsfaciliteiten. De kwaliteit van het onderwijs is deels afhankelijk van de faciliteiten. Daarin spelen alumni een belangrijke rol.

Voor een donatie van slechts 500 euro kies zelf je een van de laatste beschikbare stoelen in zaal 101 of 104 in het De Rooij-gebouw. Wij bevestigen dan een mooi plaatje op een zichtbare plek aan de stoel. Daarop leest de student die op jouw stoel zit jouw naam en een inspirerende boodschap.

Claim nu jouw stoel

Jouw donatie gaat 100% naar de modernisering van de collegezalen op Nyenrode. Mede dankzij jouw steun kunnen wij onze studenten dus state of the art onderwijsfaciliteiten aanbieden. Wacht niet te lang!

Ben jij de volgende?

Ook je naam verbinden aan jouw alma mater? Claim jouw stoel op Nyenrode en steun de modernisering van onze onderwijsfaciliteiten. Wees er snel bij, want er is nog een beperkt aantal stoelen beschikbaar in De Rooij 101 en 104.

Ervaringen van stoeldonateurs

Geert Sanders, emeritus hoogleraar Filantropie

Geert Sanders

Emeritus hoogleraar Filantropie
Ik vond het een voorrecht om stoelen te claimen op Nyenrode Business Universiteit!
Claim your chair on Nyenrode - Marguerite Soeteman-Reijnen - testimonial

Marguerite Soeteman-Reijnen

Alumna BBA 1985
‘Het grappige is dat ik echt regelmatig foto’s via WhatsApp ontvang van mensen die op mijn stoel zitten. Dat is echt heel leuk!’