Studiebeurzen

Als universiteitsfonds vinden wij het belangrijk een studie aan Nyenrode ook mogelijk te maken voor studenten die zelf niet de financiële middelen hebben. Dankzij bijdragen van betrokken alumni is het mogelijk hun een studiebeurs aan te bieden.

Stichting Nyenrode Fonds faciliteert het selectieproces van jonge talenten die in aanmerking komen voor zo’n studiebeurs, waarbij (vertegenwoordigers van) de donateurs als mentor betrokken blijven bij de studenten die worden uitgekozen. Een klik tussen donateur en ontvanger is daarom zeer belangrijk.

De studiebeurzen kennen een ‘revolving’ karakter. Dit betekent dat het de bedoeling is dat de ontvanger na het afstuderen zelf weer een studiebeurs mogelijk maakt voor een nieuwe student. Het is geen officiële lening, dus een Revolving Scholarship kent geen BKR-registratie. Wil jij kansmaken op een beurs? Lees dan verder.

 

Gun een ander de Nyenrode Experience

Wil jij net als veel alumni alleen of met je jaargang een studiebeurs mogelijk maken? Lees dan meer over fiscaal aantrekkelijk doneren! Jij maakt het verschil voor de talenten van de toekomst.

Heb jij een studiebeurs ontvangen en wil jij een jong talent diezelfde kans bieden? Geef je studiebeurs door! Uiteraard kan dit fiscaal aantrekkelijk. Gun een ander een studie op Nyenrode en begin met terugbetalen.

 

Beschikbare beurzen in 2020

Ieder jaar is er een beperkt aantal beurzen beschikbaar. Daarmee wordt het collegegeld gedeeltelijk betaald. Een beurs is nooit meer dan 50% van het collegegeld. Toch kan dat net het verschil maken om toch aan Nyenrode te kunnen studeren. Dit jaar zijn er studiebeurzen beschikbaar voor:

Bekijk de betreffende pagina's voor informatie over solliciteren, de tijdsplanning, tips voor het schrijven van een motivatiebrief en hulp bij het opstellen van een financieel plan.

 

Acht jonge talenten kregen in 2018 een scholarship

In 2018 zijn acht studenten via een revolving scholarship begonnen aan hun studie aan Nyenrode. Het is een gevarieerd gezelschap met twee BSc- en vier Full Time MSc in Management-studenten, een Full Time MBA-student en een student Accountancy & Controlling met een schakeljaar.

Bijzonder is het altijd wanneer de geselecteerde studenten op de jaarlijkse Dank de Donateurs Dag de cheques voor hun studiebeurs ontvangen uit handen van hun donateurs en mentors. Op zaterdag 22 september 2018 openen wij voor de zevende keer de deuren van het Koetshuis voor deze bijeenkomst. Aankomend jaar is dit gecombineerd met de Dies Natalis op 22 November 2019.

Contact