Aanvraag studiebeurs

Was Nyenrode voor jou een studietijd om nooit te vergeten? Met een studiebeurs geef je studenten die anders niet de financiële middelen zouden hebben om op Nyenrode te studeren, de kans op eenzelfde ervaring.

Stichting Nyenrode Fonds faciliteert het selectieproces van jonge talenten die in aanmerking komen voor een studiebeurs. De donateurs (of vertegenwoordigers namens hen) blijven als mentors betrokken bij de studenten die zij zelf uitkiezen. Een goede klik tussen donateur en ontvanger is voor ons erg belangrijk. 

De studiebeurzen kennen een ‘revolving’ karakter. Dit betekent dat het de bedoeling is dat de ontvanger na het afstuderen zelf weer een studiebeurs mogelijk maakt voor een nieuwe student. Een beurs bedraagt nooit meer dan 50% van het collegegeld. Toch kan dit net het verschil maken om aan Nyenrode te kunnen studeren. 

Er zijn verschillende studiebeurzen die we elk jaar vergeven. In 2020 hebben we zeventien studenten blij kunnen maken met een studiebeurs. Voor de student en de donateur(s) is een bijzondere aangelegenheid de Dank De Donateurs Dag. Op deze dag ontvangen de geselecteerde studenten de cheques voor hun studiebeurs uit de handen van hun donateurs en mentors. Deze dag is een uitgelegen kans om elkaar beter te leren kennen en bruggen te slaan voor de toekomst.  

Gun een ander eenzelfde Nyenrode Experience

Wil jij net als veel alumni alleen of met je jaargang een studiebeurs mogelijk maken? Lees dan meer over fiscaal aantrekkelijk doneren! Jij maakt het verschil voor de talenten van de toekomst.

Heb jij een studiebeurs ontvangen en wil jij een jong talent dezelfde kans bieden? Geef je studiebeurs door! Gun een ander een studie op Nyenrode en begin met terugbetalen. Uiteraard kan dit fiscaal aantrekkelijk, want Stichting Nyenrode Fonds heeft de ANBI-status.

Beschikbare beurzen in 2021

Ieder jaar is een beperkt aantal beurzen beschikbaar. Daarmee wordt het collegegeld gedeeltelijk betaald. Een beurs is nooit meer dan 50% van het collegegeld. Toch kan dat net het verschil maken om aan Nyenrode te kunnen studeren.

Dit jaar zijn er studiebeurzen beschikbaar voor:

  • Fulltime Bachelor of Science in Business Administration (BScBA) in Breukelen, deadline: 1 april 2021.
  • Fulltime Master of Science in Management (FTMSc) in Breukelen of Amsterdam, deadline: 14 mei 2021.

Bekijk de betreffende pagina's voor informatie over solliciteren, de tijdsplanning, tips voor het schrijven van een motivatiebrief en hulp bij het opstellen van een financieel plan.

Zeventien jonge talenten kregen in 2020 een studiebeurs

In 2020 zijn zeventien studenten met een revolving scholarship begonnen aan hun studie aan Nyenrode. Het is een gevarieerd gezelschap met een student van de Bachelor of Science in Business Administration (BScBA), vijftien Full time Master of Science-studenten (FTMSc) en een Fulltime MBA-student (FTMBA).

Een bijzondere gelegenheid is wanneer de geselecteerde studenten op de jaarlijkse Dank De Donateurs Dag de cheques voor hun studiebeurs ontvangen uit handen van hun donateurs en mentors.

Op woensdag 22 november 2019 vierden we de Dank de Donateur Dag gecombineerd met de Dies Natalis van de universiteit. Helaas verplaatsen we de Dank De Donateurs Dag 2021 naar een later moment. We hopen weer op een feestelijk spektakel!