Bestuur en medewerkers

Het bestuur van Stichting Nyenrode Fonds bestaat overwegend uit alumni en doet dit onbezoldigd. Zij ontvangen momenteel geen enkele onkostenvergoeding. De dagelijkse werkzaamheden zijn in handen van twee medewerkers, een directeur en een fondsenwerver. Die kosten worden door de universiteit gedragen, zodat de opbrengsten vrijwel geheel besteed kunnen worden aan projecten.

Stichting Nyenrode Fonds - Walter Remmerswaal - bijgesneden v2

Walter Remmerswaal
voorzitter ad interim

Oud advocaat, entrepreneur, business angel en kunstliefhebber, maar bovenal Nyenrodiaan. Tevens bestuurslid Art Fund Nyenrode. Alumnus van de Bachelor of Business Administration in 1982.

Stichting Nyenrode Fonds - Tom Tempelman, secretaris bestuur - bijgesneden

Tom Tempelman
secretaris

Commercieel georiënteerde general manager met 30 jaar ervaring in FMCG, media en vastgoed. Helpt mensen en bedrijven beter te functioneren. Nu werkzaam als adviseur en interim manager. Alumnus van de Bachelor of Business Administration in 1979.

Stichting Nyenrode Fonds - Marjan Kars, penningmeester - bijgesneden

Marjan Kars
penningmeester

All round financieel professional met geruime managementervaring. Marjan werkt als Hoofd Financiële Zaken voor Nyenrode Business Universiteit.

Stichting Nyenrode Fonds - Remmelt Vetkamp, bestuurslid

Remmelt Vetkamp, MSc

Lid College van Bestuur van Nyenrode Business Universiteit en Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Woningstichting Voerendaal. Bevlogen en resultaatgerichte professional, 'teamplayer' met oog voor mens en organisatie.

Stichting Nyenrode Fonds - Tanja Visser, directeur

Drs. Tanja Visser
directeur

Gedreven professional, die groot belang hecht aan relaties en maatschappelijke impact. Ruime ervaring binnen banking en fondsenwerving. Alumna van het Intensief Doctoraal Programma in 1998.

Stichting Nyenrode Fonds - Alex Hoogendoorn - Fondsenwerver

Alex Hoogendoorn
fondsenwerver

Creatieve storyteller en digital marketeer met focus op online fondsenwerving, content- en communitymarketing.

Contact