Wonen

Nyenrode is niet alleen een plek om te studeren en te werken, maar ook om te wonen. Al jaren vertoeven hier vele honderden studenten. Deze bewoners maken de Campus, die gevestigd is op het eeuwenoude landgoed Nijenrode, tot een levendige plek. Door het wonen op de Campus en het intensieve karakter van de programma’s van Nyenrode ontstaan volgens onze studenten vaak hechte vriendschappen én een netwerk voor het leven.

Faciliteiten

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich hier thuis voelt. Daarom bieden we diverse faciliteiten aan die de campus een comfortabele plek maken om te wonen, werken en te ontspannen. Zo is er een huiskamer, een restaurant (Mensa), diverse ruimtes voor project -en groepswerk, wasserette, gezamenlijke buitenkeuken met barbecue en verschillende sportaccommodaties en -velden. 

De Campus bestaat uit 5 gebouwen. Ze zijn vernoemd naar personen die veel hebben betekend voor Nyenrode; Postma, Weijer, Kuneman, Klaasesz en Philips (onderverdeeld in Roeterink I, Riemsdijk, Otten en Roeterink II). In het totaal beschikken deze gebouwen over 291 woningen, verdeeld in verschillende types:

  • Gemeubileerd met of zonder kookgelegenheid: type A of AK
  • Gemeubileerde tussenkamer (1 persoons, 16 m2) met of zonder kookgelegenheid: type AT of AKT
  • Gemeubileerd met kitchenette: type B en C

Voorzieningen woningen

Alle woningen zijn voorzien van een eigen badkamer met daarin een toilet, wastafel en een douche. De woningen kunnen worden verhuurd aan één of twee studenten.

Toewijzing woningen

De afdeling Housing & Projects, onderdeel van Facility Services, is verantwoordelijk voor de woningindeling en het maken en beheren van de  huurcontracten.

Download de Algemene huisvestingsvoorwaarden

Contact

Servicedesk

Nyenrode Business Universiteit

Servicedesk