Faciliteiten op Campus

Een ontspannen sfeer zorgt dat je je beter focust op je studie. Onze Campus biedt diverse faciliteiten die hieraan bijdragen, waaronder:

  • Diverse ruimtes voor project- en groepswerk.
  • Een woonkamer a 100 m2.
  • Mensa (restaurant).
  • Wasserette.
  • Gezamenlijke buitenkeuken met barbecue.
  • Sportaccommodaties en sportvelden.
  • Een kleine supermarkt door studenten zelf gerund voor studenten (de Koektent).
  • Een internet aansluiting van 1Gb/s, op de kamers is een 100Mbit/s aansluiting aanwezig.

Gezamenlijke (studie)ruimten

In het bibliotheekgebouw bevinden zich 20 gescheiden studieruimtes (cubicles), waar je alleen of gezamenlijk studeert. De capaciteit van de cubicles varieert van 6 tot 10 personen en zijn 24 uur per dag toegankelijk met je studentenpas. Naast WiFi is er ook gratis koffie en thee aanwezig. Is het bibliotheekgebouw vol? In de Koetshuisvleugel bieden wij dezelfde faciliteiten.

Woonkamer

In het voorjaar van 2020 is in Postma I op de begane grond een nieuwe woonkamer a 100 m2 gerealiseerd. Deze plek is ideaal om samen een potje te poolen, film te kijken of gezellig te kletsen. 

Mensa

In ons buffetrestaurant zijn dagelijks wisselende soepen, salades, broodjes en warme gerechten te verkrijgen. Dit zelfbedieningsrestaurant is voor studenten, medewerkers en deelnemers van maandag tot en met vrijdag geopend voor lunch en eenvoudig diner. Op zaterdag is de Mensa alleen geopend voor de lunch.

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: lunch van 12.00 tot 13.30 uur en diner van 17.00 tot 19.00 uur.
Zaterdag: lunch van 12.00-13.30 uur, gesloten voor diner.
Zondag en feestdagen: gesloten.

Receptie en Servicedesk

In de centrale hal van het hoofdgebouw (dr. Albert Heijn-gebouw) bevindt zich de receptie. De receptie is het eerste aanspreekpunt voor al je vragen. Voor informatie of vragen bel 0346 - 291 234 of mail naar servicedesk@nyenrode.nl.

Servicepoint

Het Servicepoint bevindt zich op de begane grond in het De Rooij-gebouw, naast collegezaal 05. Hier koop je je kantoorartikelen, haal of verstuur je postpakketten en verzorgt onze partner Canon al je drukwerkopdrachten.

Sportfaciliteiten

Nyenrode biedt diverse binnen- en buitensportfaciliteiten, waaronder een tennisbaan, een speelveld voor voetbal en rugby en een hardlooproute over het terrein. Met je studentenpas zijn de overdekte sporthal en fitnessfaciliteiten ook toegankelijk.

Parkeren

De parkeerplaatsen E en F zijn speciaal voor studenten die op Campus wonen. Deze bereik je via de achteringang van het terrein, toegankelijk met je studentenpas. Zorg ervoor dat je geen waardevolle bezittingen in je auto achterlaat.

Wasserette

In het Postma-gebouw is een wasserette. Hier staan 4 wasmachines, 4 drogers, een strijkvoorziening en een vouwtafel. De wasserette is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.
Je kan hier alleen contactloos betalen.

Zolderbar

In het Koetshuis, in de buurt van het kasteel, is de Zolderbar. Deze bar is voor studenten en wordt door studenten beheerd.

Contact

Servicedesk

Nyenrode Business Universiteit

Servicedesk