Annemarie Jorna van Accell Group wint de 16e editie van de Young Captain Award

29 april 2021
Opinie

Annemarie Jorna (39) van Accell Group is maandag 29 maart 2021 door de jury onder voorzitterschap van Cees ’t Hart, gekozen tot Young Captain 2020. Haar mede finalisten waren toptalenten van Nationale-Nederlanden, Igno Schings en Signify, Rob van Brunschot. De award is voor de zestiende keer uitgereikt, aan de meest getalenteerde, jonge businessleider, op weg naar de top van het bedrijfsleven.

Annemarie ontving de award uit handen van Alexandra van Huffelen, demissionair Staatssecretaris van Financiën en alumna van het Nyenrode New Board Program. De uitreiking werd live uitgezonden vanuit een uitzonderlijke setting: de tentoonstelling "Romanovs in de ban van de ridders" in de Hermitage Amsterdam. Annemarie Jorna bekleedt binnen het wereldwijde fietsbedrijf Accell Group de positie van Operations Director. 

New Board Program

Nyenrode Business Universiteit is al vele jaren als academisch partner betrokken bij dit initiatief en verzorgt jaarlijks het tweedaagse educational program, waar alle kandidaten voorgedragen voor de Award een inkijk wordt geboden in de dynamiek van de bestuurskamer en een aanzet wordt gegeven tot het reflecteren op het persoonlijke leiderschap. De winnaar van de Young Captain Award wordt deelname aan het Nyenrode New Board Program aangeboden. 


 

Bron: nieuwsbrief Nyenrode Corporate Governance Instituut, april 2021.


Artikelen en columns gepubliceerd op de website en in de nieuwsbrief van het NCGI weerspiegelen niet per definitie een algemene visie van het NCGI, maar worden door auteurs op persoonlijke titel geschreven. Reageren kan via ncgi@nyenrode.nl.

 

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.