Een technische versnelling

20 mei 2020
Community

Recente ontwikkelingen laten zien dat online diensten razendsnel zijn ingevoerd. Denk aan de online cursussen op Nyenrode, maar ook zakelijke dienstverlening en zorg. Dit brengt uitdagingen met zich mee, want het lukt niet iedereen om mee te komen in de digitaliseringslag; er zijn digital haves and not haves. Veel mensen die door de crisis zijn geraakt en die digibeet zijn, hebben een probleem. De vraag is: hoe kan je digitale vaardigheden betrekken bij deze economische digitale versnelling? De kans is aanwezig dat de verschillen te groot worden.

Cokky Hilhorst is professor in Business & IT aan Nyenrode Business Universiteit. Haar onderzoek richt zich op de interface of business en technology en concentreert zich op decision-making, risk en IT investments.

New Business Radio Update
Op dit moment maakt New Business Radio speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren over de ontwikkelingen rondom het coronavirus. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er? En hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze? De insteek is positief, maar ook realistisch.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.