Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo: “Het is een uitdaging om écht goed te communiceren”

De studenten van de Ondernemend Nyenrode Podcast in gesprek met de CEO van VodafoneZiggo

7 februari 2023
Community

Hoe geef je succesvol vorm aan één van de grootste fusie-operaties die we in Nederland hebben gezien? In de nieuwe aflevering van de Ondernemend Nyenrode Podcast is Jeroen Hoencamp te gast, het brein achter de eenwording van VodafoneZiggo. Hij vertelt over de fusie, de rol van dominant leiderschap én de gevolgen dat het traject had voor zijn start als CEO van deze nieuwe organisatie.

De Ondernemend Nyenrode Podcast is te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Spotify, Apple Podcast, Google Podcast,  Stitcher enDeezer. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist. 

Over jobhoppen, offers en de noodzaak van blijven leren

Studenten Joep Toebes en Kim Janssen zijn nieuwsgierig naar de carrière van Jeroen en de keuzes die hij daarin gemaakt heeft. Ze leren dat je soms offers moet brengen om kansen te pakken en dat ze ook na hun studie moeten blijven leren om bij te blijven. Ook krijgen ze van Jeroen uitgelegd waarom jobhoppen een slecht idee is.  

Een andere belangrijke les van Jeroen is het niet onderschatten van goede communicatie. Maar, zo zegt hij: “Het is een flinke uitdaging om écht goed te communiceren.” Verder wordt er in de podcast stilgestaan bij cybercriminaliteit. Wat doet VodafoneZiggo hiertegen en wat als er toch een data-lek plaatsvindt?

Joep blikt terug op een mooie ontmoeting: ‘’Zowel binnen als buiten de multimediastudio is Jeroen een enorm fijne man om mee te praten. Persoonlijk vind ik het interessant dat hij zo vaak is verhuisd omdat hij de kansen aan wilde grijpen. Het aanpassen aan steeds een nieuwe leefomgeving lijkt me niet gemakkelijk. Verder is Jeroen Alumnus van Nyenrode. Het is altijd leuk om met Nyenrodianen te kletsen!” 

Jeroen Hoencamp van VodafoneZiggo te gast in de Ondernemend Nyenrode Podcast

De Ondernemend Nyenrode Podcast is een podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen? 

Ondanks de levenservaring van de geïnterviewden, garanderen de goedgebekte gastheren en dames met slimme rubrieken in een studentikoze sfeer, verrassende lessen en boeiende verhalen! 

De Ondernemend Nyenrode Podcast is te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Spotify, Apple PodcastGoogle Podcast Stitcher en Deezer.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.