Ondernemend Nyenrode Podcast: “Ik gun iedereen een baan waar je vol enthousiasme naartoe gaat”

Studenten in gesprek met Claudia Willemsen, founding mother van kleertjes.com

1 november 2022
Community

Iedere ondernemer wil succes, het liefst zo snel mogelijk. Maar kan je ook té snel groeien? Claudia Willemsen, oprichter van kleertjes.com, vertelt over haar pad naar succes en de uitdagingen waar zij tegenaanliep door de snelle groei van haar bedrijf. Zo bleek bijvoorbeeld een aangekochte pand alweer te klein op het moment dat ze het ging betrekken...

Claudia gaat in de podcast uitgebreid in op haar kwaliteiten als zakenvrouw, haar carrière en de keuzes die ze daarin maakte. Hoe kijkt ze bijvoorbeeld aan tegen het huidige kleertjes.com, nu ze het heeft verkocht aan Wehkamp? Je hoort het allemaal in deze aflevering, dankzij onze nieuwsgierige studenten Renske Haafkes en Joep Toebes.

Joep Toebes: "Direct toen ze onze studio binnenkwam was het mij duidelijk: Claudia is een schoolvoorbeeld van ondernemerschap. Ze is vol energie, grijpt kansen waar mogelijk, durft in het diepe te springen en is een tikkeltje eigenwijs. En als ze ergens van overtuigd is, dan maakt ze er een succes van. Ze heeft niet voor niets veel prijzen gewonnen met haar webshop!"

Claudia Willemsen van kleertjes.com in de Ondernemend Nyenrode Podcast

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Ondernemend Nyenrode Podcast is te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple Podcast,  Spotify, Google Podcast,  Stitcher enDeezer. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist. 

De Ondernemend Nyenrode Podcast is een joviale podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen? 

De goedgebekte gastheren en -dames ontlokken verrassende lessen en boeiende verhalen dankzij de studentikoze sfeer en slimme rubrieken. 

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.