Post-Bachelor Controlling nu ook in Rotterdam te volgen

7 september 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Post-Bachelor Controlling-opleiding van Nyenrode Business Universiteit is nu ook in Rotterdam te volgen. De opleiding is specifiek gericht op finance professionals die in korte tijd en op flexibele wijze meer kennis willen opdoen in hun vakgebied. Op donderdagmiddag en -avond vinden de colleges plaats in het centrum van Rotterdam: het WTC-gebouw. Program Director Controlling Jan Bots aan Nyenrode: “We bieden de opleiding reeds in Zwolle, Arnhem en Eindhoven aan. Nu hebben nieuwe studenten uit de Randstad ook de mogelijkheid om deze opleiding in hun eigen regio te volgen.”

Modulair aanbod
De opleiding is sinds dit jaar ook modulair te volgen. Dat houdt in dat studenten kunnen kiezen voor een losse post-bachelor specialisatiemodule: Business Controlling of Financial Controlling. Hierdoor kunnen studenten binnen zeven maanden al een post-bachelor certificaat behalen. Na het behalen van alle vakken en de scriptie ontvangen studenten een post-bachelor Controlling-diploma.

Allround-controller
De opleiding richt zich op het functioneren als allround-controller in allerlei branches, in zowel grote als kleine bedrijven. Jan Bots: “Enerzijds ontwikkelt men diepgaande financieel-economische kennis gericht op de administratieve processen in organisaties. Anderzijds leren studenten vaardigheden om in een managementteam te kunnen opereren. Ze worden betere finance professionals én leggen gelijk de basis voor een wetenschappelijke vervolgopleiding." De opleiding wordt in deeltijd aangeboden. Na beide specialisatiemodules kunnen ze daarna direct beginnen met de Master of Science in Controlling aan Nyenrode te Breukelen voor een Master diploma.

Meerdere locaties
Naast de locatie Rotterdam is de Post-Bachelor Controlling-opleiding ook te volgen op locaties Zwolle, Arnhem en Eindhoven.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.