Studenten waarderen baangarantie en internationaal karakter

FT Masters in Management ranking 2021 gepubliceerd

13 september 2021
Onderwijs

Vandaag publiceert de Financial Times de jaarlijkse ranking voor de Masters in Management. Deze lijst is een wereldwijde graadmeter voor masteropleidingen in management. Wereldwijd bekleedt Nyenrode Business Universiteit de 75e positie, waar dit vorig jaar nummer 83 was. De totale lijst bestaat uit de beste 100 universiteiten.

De aanpak van Nyenrode kenmerkt zich door de combinatie van academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling. Dit blijkt voor veel studenten een toegevoegde waarde in hun leerproces.

Vooruitstrevend met baangarantie

De studenten van de fulltime Master of Science in Management aan Nyenrode waarderen met name het internationale karakter, doorgroeimogelijkheden na het behalen van het diploma en de totale ervaring van de opleiding.

Carlijn Wentzel, programma-directeur van de fulltime Master of Science in Management, is blij met de waardering van de studenten: “Dit resultaat geeft vertrouwen voor de toekomst. Na een enerverend jaar met veelal online onderwijs zijn we trots op de veerkracht, het doorzettingsvermogen en de creativiteit van onze studenten. We blijven ons inzetten om samen met de studenten het optimale uit hun studie te halen. ”

Ondernemers van de toekomst

Op de graadmeters ‘career progress’ en ‘career services’ is de universiteit flink gestegen. Met onze kernwaarden Leadership, Entrepreneurship en Stewardship laten we zien dat we bouwen aan een stevige toekomst met verantwoordelijke leiders en dat de begeleiding vanuit Nyenrode niet stopt bij het behalen van het diploma”, aldus Wentzel.

De eerste plaats in de ranking is voor University of St Gallen uit Zwitserland. Hier vind je de volledige Financial Times Masters in Management Ranking 2021.

Nyenrode biedt de Master of Science in Management in deeltijd en als voltijdsstudie aan. 

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.