Tax and Legal

De factor fiscaliteit krijgt maatschappelijk volop aandacht en we zitten midden in de digitale revolutie. Nyenrode biedt je inzicht in de laatste (inter)nationale, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen.

Opleidingen Tax & Legal

Gevonden: 6 opleidingen
Executive Education Workshop 28 Business Valuation - opleiding tot Register Valuator (RV)

Business Valuation - opleiding tot Register Valuator (RV)

> 10 dagen | Nederlands | oktober 2023
Het programma Business Valuation neemt je mee in de praktijk van waarderingsvraagstukken.
Maatwerk Masterclass Data, Technologie en Toezicht

Masterclass Data, Technologie en Toezicht

< 10 dagen | Nederlands | 28 februari 2024
De digitale wereld verandert snel. Deze ontwikkelingen hebben ook invloed op jouw werk als toezichthouder en brengen zowel kansen als bedreigingen met zich mee.
-content-presspage-com-uploads-865-500_nyenrode-hr-90-jpg Leading Legal Business Program

Leading Legal Business Program

Deeltijd | Nederlands | Nader te bepalen
In het Leading Legal Business Program neem je als leider in de juridische of fiscale sector je eigen leiderschap en business onder de loep.
Nyenrode Business Universiteit_1 Tax Assurance in een digitale wereld

Tax Assurance in een digitale wereld

> 10 dagen | Nederlands |
De opleiding Tax Assurance in een digitale wereld geeft jou als ervaren professional grip op de fiscaliteit van je organisatie.
Bedrijfskunde Masterclass Statistical Audit

Masterclass Statistical Audit

Deeltijd | Nederlands | 20 november 2023
Tijdens Statistical Audit leer je over het gebruik van statistische methoden en steekproeven bij de (interne) controle van verantwoordingen.
Executive Education Masterclass Toezicht, Effectmeting en Communicatie

Masterclass Toezicht, Effectmeting en Communicatie

< 10 dagen | Nederlands | informatie volgt binnenkort
Hoe sturen we op effecten en meten we de resultaten van de inspanningen van toezicht? En hoe kan je deze meting verder professionaliseren binnen de organisatie?

Krijg inzicht in de laatste internationale, technologische en maatschappelijke ontwikkelingen

In een samenleving waarin de rolverdeling tussen bedrijven, organisaties en overheden volop in beweging is, staat de factor fiscaliteit volop in de aandacht. Organisaties moeten meer dan voorheen transparant zijn en inzicht geven in hun belastingpositie. Ze veranderen in glazen huizen waar zekerheid over hun fiscale positie essentieel is. Met de Tax & Legal programma’s van Nyenrode zorg je ervoor dat jij in de voorhoede blijft spelen en op de hoogte bent van de laatste trends.

Tax & Legal op Nyenrode

  • De nieuwste inzichten van hoogleraren en vakdocenten
  • Wetenschappelijke kennis direct praktisch toepasbaar
  • Snelle updates en verdiepende programma’s
  • Leren van en met collega’s uit jouw vakgebied

Verdiep je inzicht in relevante (inter)nationale ontwikkelingen in relatie tot de fiscaliteit. Verruim je blikveld en kennis op het gebied van Tax & Legal. Volg de maatschappelijke impact van de digitale revolutie. Welke consequenties heeft dit voor (de vormen van) toezicht? ’Met de programma’s van Nyenrode breng je jezelf op de hoogte van de laatste trends en krijg de juiste kennis die je direct toe kan toepassen in jouw praktijk.

De beste praktijksprekers en hoogleraren van Nyenrode

Ben je bedrijfsjurist, belastingadviseur, interne- of externe accountant, medewerker van de Belastingdienst, controller, risk manager of auditor? Of wil je verdiepen of verbreden op het gebied van Tax & Legal? Met onze programma’s krijg je van de beste praktijksprekers en hoogleraren van Nyenrode de ontwikkeling die je zoekt. Meld je nu aan en laat je samen met gelijkgestemden uitdagen. Je kan kiezen zijn kortere updates of langere leiderschapstrajecten, individueel of maatwerk voor teams. Jouw ontwikkeling is leidend voor het team van onze hoogleraren, vakdocenten en coaches. Zij staan klaar om jou uit te dagen. Ben jij er ook klaar voor?

Wil je advies over welke opleiding past bij jouw persoonlijke vraagstuk? Neem dan contact op met de adviesdesk via advies@nyenrode.nl of bel naar 0346 291 448.

Contact

Naomi Vervaart

Adviesdesk

Programma-adviseur

Adviesdesk