Masterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen

Breukelen
11 juni 2024
2 dagen
Dag 1 van 9:00 - 20:00 uur, dag 2 van 8:30 - 17:30 uur
Nederlands
€ 2.495 (excl. btw)

Startmomenten

11 juni 2024
17 september 2024
14 oktober 2024
11 december 2024

Wil jij een bredere theoretische basis in bedrijfskunde? En wil je dit direct kunnen toepassen in de praktijk om zo het verschil te maken in je organisatie? De masterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen zorgt ervoor dat je met een nieuwe blik jouw organisatie een boost kan geven door vanuit  verschillende invalshoeken naar je organisatie te kijken.

Je leert de theoretische kennis te koppelen aan praktisch relevante kennis. Daardoor weet je na afloop hoe je afstand kan nemen van de dagelijkse werkprocessen en heb je de mogelijkheden om over de grenzen van je eigen werk te kijken. Je leert om breder te denken en je wordt een steviger gesprekspartner ten opzichte van de klant, binnen je bedrijf en in je omgeving.

 • Concrete kennis direct toepasbaar
 • Colleges van experts uit het bedrijfsleven
 • Theorie gekoppeld aan je eigen praktijk

Wat levert het je op?

 • Je hebt meer inzicht in bedrijfskunde
 • Je kijkt met een frisse bedrijfskundige blik naar jouw organisatie
 • Je leert over de grenzen van jouw eigen werk te kijken
 • Je vergroot je toegevoegde waarde in de organisatie

Wat levert het op voor je organisatie?

Je hebt een bredere theoretische basis in bedrijfskunde. Je leert de opgedane theoretische kennis te verbinden met de dagelijkse praktijk. Daardoor kan je na afloop afstand nemen van de dagelijkse werkprocessen en over de grenzen van je eigen werk kijken. Je leert om breder te denken, wat je maakt tot een steviger gesprekspartner ten opzichte van alle stakeholders.

Van wie krijg je college?

Tijdens de masterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen, brengen de meest inspirerende sprekers je de kneepjes van het vak bij, met sterke cases uit de praktijk.

De hoogleraren en experts

  Dennis Vink
  Hoogleraar
  Dennis Vink is hoogleraar Finance & Investment. Hij helpt deelnemers inzicht te krijgen in de relevantie van financiën bij het managen van organisaties. En hij leert hen om te gaan met complexe financiële businesscases.
  Hoogleraar
  Als organisatieadviseur heeft Jaap van Muijen zich gespecialiseerd in het vertalen van strategische keuzes van nationale en internationale organisaties naar het gewenste leiderschap in die organisaties en dan vooral in de hogere echelons.
  Willem Burggraaf
  Hoogleraar
  Willem Burggraaf is emeritus hoogleraar ondernemerschap en strategische ontwikkeling. Zijn belangrijkste interessegebieden zijn onder meer ondernemerschap en bedrijfscultuur.
  Hoogleraar
  Lidewey van der Sluis is hoogleraar Organisatorisch Leiderschap en Strategisch Talent Management. Als denker en adviseur slaat ze een brug tussen theorie en praktijk. Daarbij staat de toekomst van werk centraal.
  Universitair hoofddocent
  Jeroen van der Velden is universitair hoofddocent Strategy Alignment en directeur van het Center for Strategy, Organization & Leadership aan Nyenrode Business Universiteit. Hij is gefascineerd door de manier waarop nieuwe technologieën organisaties en het dagelijkse leven van mensen beïnvloeden en veranderen.
  Julian Stevense
  Julian Stevense
  Kerndocent
  Julian Stevense is executive lecturer Strategische Positionering voor de Executive Education opleidingen en het Modulair Executive MBA bij Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is hij founder van Brandgurus en auteur van De perfecte positionering.
  Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

  Wat ga je doen?

  Tijdens deze masterclass nemen onze docenten je mee door 6 bedrijfskundige thema’s. Door de interactieve benadering dagen de docenten je uit om de theorie te koppelen aan je huidige werksituatie.

  Thema's

  Je gaat onder andere aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Strategie en visie ontwikkeling
  • Financieel management
  • Leiderschap
  • Marketing
  • Ondernemerschap
  • HRM

   De inhoud van het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

  Voor wie?

  Je bent manager of specialist in de profit of non-profit sector en je hebt behoefte aan meer bedrijfskundig inzicht en een theoretische basis hiervan.

  Meld je nu aan

  Aanmelden voor de masterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen doe je via de groene aanmeldbutton. Heb je nog vragen? Onze programma- coördinator beantwoordt deze graag.

  Data en tijden

  Dit programma heeft meerdere startmomenten. Kies zelf wat jou het beste uitkomt. Klik op de editie van jouw keuze om alle data van de colleges te zien.

  Het programma heeft voor de editie in april en juni het maximaal aantal deelnemers bereikt. Het is mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden. Neem hiervoor contact op met de programma coördinator. 

  Deze editie vindt plaats op 11 en 12 juni 2024.

  • Dag 1 starten we om 9:00 uur en eindigen we om 20:00 uur.
  • Dag 2 starten we, na een overnachting op ons landgoed, om 8:30 uur. Om 17:30 uur sluiten we af.

  Deze editie vindt plaats op 17 en 18 september 2024.

  • Dag 1 starten we om 9:00 uur en eindigen we om 20:00 uur.
  • Dag 2 starten we, na een overnachting op ons landgoed, om 8:30 uur. Om 17:30 uur sluiten we af.

  Deze editie vindt plaats op 14 en 15 oktober 2024.

  • Dag 1 starten we om 9:00 uur en eindigen we om 20:00 uur.
  • Dag 2 starten we, na een overnachting op ons landgoed, om 8:30 uur. Om 17:30 uur sluiten we af.

  Deze editie vindt plaats op 11 en 12 december 2024.

  • Dag 1 starten we om 9:00 uur en eindigen we om 20:00 uur.
  • Dag 2 starten we, na een overnachting op ons landgoed, om 8:30 uur. Om 17:30 uur sluiten we af.

  Wat is de investering?

  De investering voor de masterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen is € 2.495,- per persoon (exclusief 21% btw). Deze bedragen zijn inclusief lesmateriaal, hotelovernachting en maaltijden. Je ontvangt een deelnamecertificaat. 

  Let op: voor de startmomenten na 1 juli 2024 vindt er een tariefswijziging plaats, de investering voor de masterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen bedraagt vanaf dat moment € 2.595,- (exclusief btw). Dit bedrag is inclusief lesmateriaal, hotelovernachting en maaltijden.

  Kosteloos annuleren is uitsluitend mogelijk per e-mail tot 4 weken voor de aanvangsdatum. Na die datum ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

  *Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.