Masterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen

Breukelen
12 oktober 2022
2 dagen
Dag 1 van 9:00 - 20:00 uur, dag 2 van 8:30 - 17:30 uur
Nederlands
€ 2.395 (excl. btw)

Startmomenten

12 oktober 2022
12 december 2022

Wil jij een bredere theoretische basis in bedrijfskunde? En wil je dit direct kunnen toepassen in de praktijk om zo het verschil te maken in je organisatie? De masterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen zorgt ervoor dat je met een nieuwe blik jouw organisatie een boost kan geven door vanuit  verschillende invalshoeken naar je organisatie te kijken.

Je leert de theoretische kennis te koppelen aan praktisch relevante kennis. Daardoor weet je na afloop hoe je afstand kan nemen van de dagelijkse werkprocessen en heb je de mogelijkheden om over de grenzen van je eigen werk te kijken. Je leert om breder te denken en je wordt een steviger gesprekspartner ten opzichte van de klant, binnen je bedrijf en in je omgeving.

 • Concrete kennis direct toepasbaar
 • Colleges van experts uit het bedrijfsleven
 • Theorie gekoppeld aan je eigen praktijk

Wat levert het je op?

 • Meer inzicht in bedrijfskunde
 • Kijk met een frisse bedrijfskundige blik naar jouw organisatie
 • Leer over de grenzen van jouw eigen werk te kijken
 • Vergroot je toegevoegde waarde in de organisatie

Wat levert het op voor je organisatie?

Je hebt een bredere theoretische basis in bedrijfskunde. Je leert de opgedane theoretische kennis te verbinden met de dagelijkse praktijk. Daardoor kan je na afloop afstand nemen van de dagelijkse werkprocessen en over de grenzen van je eigen werk kijken. Je leert om breder te denken, wat je maakt tot een steviger gesprekspartner ten opzichte van alle stakeholders.

Van wie krijg je college?

Tijdens de masterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen, brengen de meest inspirerende sprekers je de kneepjes van het vak bij, met sterke cases uit de praktijk.

De hoogleraren en experts

 • Julian Stevense - Executive lecturer Strategische Positionering voor de Executive Education opleidingen en het Modulair Executive MBA bij Nyenrode Business Universiteit & fouder Brandgurus.
Hoogleraar
Prof. dr. Bob de Wit is Professor Strategic Leadership aan het Center of Strategy, Organization & Leadership van Nyenrode.
Dennis Vink
Hoogleraar
Prof. dr. Dennis Vink is hoogleraar Finance and Investment aan Nyenrode Business Universiteit.
Hoogleraar
Als organisatieadviseur heeft Van Muijen zich gespecialiseerd in het vertalen van strategische keuzes van nationale en internationale organisaties naar het gewenste leiderschap in die organisaties en dan vooral in de hogere echelons.
Willem Burggraaf
Hoogleraar
Willem Burggraaf is emeritus hoogleraar ondernemerschap en strategische ontwikkeling. Zijn belangrijkste interessegebieden zijn onder meer ondernemerschap en bedrijfscultuur.
Hoogleraar
Prof. dr. Lidewey E.C. van der Sluis is hoogleraar Strategisch Talent Management en Organisatorisch Leiderschap aan Nyenrode Business Universiteit.
Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wat ga je doen?

Tijdens deze masterclass nemen onze docenten je mee door 6 bedrijfskundige thema’s. Door de interactieve benadering dagen de docenten je uit om de theorie te koppelen aan je huidige werksituatie.

Thema's

Je gaat onder andere aan de slag met de volgende onderwerpen:

 • Strategie en visie ontwikkeling
 • Financieel management
 • Leiderschap
 • Marketing
 • Ondernemerschap
 • HRM

 De inhoud van het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Voor wie?

Je bent manager of specialist in de profit of non-profit sector en je hebt behoefte aan meer bedrijfskundig inzicht en een theoretische basis hiervan.

Aanmelden voor de masterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen doe je via de groene aanmeldbutton. Heb je nog vragen? Onze programma-manager beantwoordt deze graag.

Data en tijden

Dit programma heeft meerdere startmomenten. Kies zelf wat jou het beste uitkomt. Klik op de editie van jouw keuze om alle data van de colleges te zien.

Deze editie vindt plaats op 12 en 13 oktober 2022. 

 • Dag 1 starten we om 9:00 uur en eindigen we om 20:00 uur.
 • Dag 2 starten we, na een overnachting op ons landgoed, om 8:30 uur. Om 17:30 uur sluiten we af.

Het programma heeft voor de editie in oktober het maximaal aantal deelnemers bereikt. Het is mogelijk om op een wachtlijst geplaatst te worden. Neem hiervoor contact op met de programma manager.

Deze editie vindt plaats op 12 en 13 december 2022. 

 • Dag 1 starten we om 9:00 uur en eindigen we om 20:00 uur.
 • Dag 2 starten we, na een overnachting op ons landgoed, om 8:30 uur. Om 17:30 uur sluiten we af.

Wat is de investering?

De investering voor de masterclass Bedrijfskunde voor niet-Bedrijfskundigen is € 2.395,- (exclusief 21% btw en inclusief accommodatie, 1 overnachting, collegemateriaal, koffie/ thee en maaltijden).

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.