Marketing Leadership Program

Breukelen
23 januari 2024
2 webinars, 5 live bijeenkomsten
Nederlands
€ 6.295 (excl. btw)

Met het Marketing Leadership Program leer jij - vanuit jouw expertise en ervaring - hoe je het vertrouwen kan winnen van je medebestuurders en hen kan mobiliseren en motiveren om gezamenlijk het verschil te maken. 

Wat levert het je op?

 • Je leert hoe je als marketeer een leidende rol kan innemen binnen je organisatie.
 • Je leert de gehele organisatie te overtuigen om jouw advies op te volgen.
 • Je onderzoekt welke leiderschapsstijl het beste past bij jou als ervaren marketeer.
 • Je krijgt inzicht in de externe factoren die van invloed zijn op het marketinglandschap.
 • Je leert welke concrete tools je kan inzetten om het maximale uit markting en jouw organisatie te halen.

Wat levert het op voor je organisatie?

Je wordt meegenomen in alles wat nodig is om als leider het vertrouwen te winnen van je medebestuurders. Je weet hoe je hen kan mobiliseren en motiveren om gezamenlijk het verschil te maken. Een concreet eindresultaat voor de organisatie is een organisatieadvies op basis van het zelf ingebrachte marketing leadership vraagstuk, wat direct een positieve invloed kan hebben op de performance van de organisatie.

 

Deze programma bieden we aan in samenwerking met Adformatie.

 • Concreet en toepasbaar
 • College van experts uit het bedrijfsleven
 • Theorie gekoppeld aan de praktijk

Ook interessant voor jou

Executive Education Advanced Marketing Program

Advanced Marketing Program

< 10 dagen | Nederlands | 25 maart 2024
In het driedaagse Advanced Marketing Program staan actuele ontwikkelingen binnen de marketing centraal en leer je hoe je deze kan integreren binnen jouw eigen marketingstrategie.
Nyenrode Business Universiteit_1 Blended class Brand Management

Blended class Brand Management

< 10 dagen | Nederlands | 5 oktober 2023
Met de blended class Brand Management til je jouw merk-strategische kennis naar een hoger niveau.

Van wie krijg je college?

Tijdens het Marketing Leadership Program geven inspirerende sprekers hun visie en vertellen zij vanuit hun ervaring over de belangrijkste principes en inzichten.

De hoogleraren en experts*

Hoogleraar
Als hoogleraar Marketing doet Henry Robben onderzoek naar strategische marketing en innovatiemanagement. Zijn credo: 'Succesvolle marketing komt voort uit gedegen analyses, voorzien van een saus van gezond boerenverstand.'
Julian Stevense
Julian Stevense
Kerndocent
Julian Stevense is executive lecturer Strategische Positionering voor de Executive Education opleidingen en het Modulair Executive MBA bij Nyenrode Business Universiteit. Daarnaast is hij founder van Brandgurus en auteur van De perfecte positionering.
Hoogleraar
Lidewey van der Sluis is hoogleraar Organisatorisch Leiderschap en Strategisch Talent Management. Als denker en adviseur slaat ze een brug tussen theorie en praktijk. Daarbij staat de toekomst van werk centraal.
Rudy Moenaert
Prof. dr. Rudy Moenaert
Hoogleraar
Rudy Moenaert is hoogleraar strategic marketing aan de TIAS School for Business and Society in Tilburg. Hij geniet echt van lesgeven in executive management programma's, adviseert toonaangevende bedrijven in de B2B- en dienstensector en treedt op in verschillende adviesraden. Hij won vijf keer de TIAS-prijs voor beste docent, publiceerde in toptijdschriften en schreef verschillende boeken over marketingstrategie.
Selma Spaas
Selma Spaas
Director Open Executive Education
Selma Spaas is begeleider van dit programma en directeur van de open programma's van Nyenrode. Haar interesses: creëren van meer zelfbewustzijn, beter benutten van je sterke punten en lol op de werkvloer.
Liam Tjoa
Liam Tjoa
Gastspreker
Liam Tjoa is oprichter en CEO van Gospooky, de creative agency die in 2022 door de SAN bekroond werd tot Bureau van het Jaar.

Het complete programma zal worden gecompleteerd met de meest gevraagde sprekers op het gebied van marketing. 

*Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wat ga je doen?

In een uitdagend programma geven onze hoogleraren en praktijksprekers actuele wetenschappelijke inzichten en koppelen zij deze aan de dagelijkse praktijk. Dit maakt dat het een programma op academisch niveau met een praktische inslag.

Dit programma bestaat uit een optimale combinatie van interactieve webinars, een online leeromgeving, leren van en met mede-deelnemers, netwerken en klassikale bijeenkomsten. De groepen bestaan uit deelnemers vanuit verschillende sectoren met soortgelijke vraagstukken.

Wat mag ik concreet verwachten?

 • Interactieve webinars
 • Een interactief, online leeromgeving met een compleet aanbod van inhoudelijke video's, artikelen, vraagstellingen en cases
 • De mogelijkheid om een vraagstuk uit je eigen praktijk centraal te zetten
 • De inzet van de expertise van mede-deelnemers voor je eigen vraagstukken
 • Live bijeenkomsten op Nyenrode Business Universiteit

Thema's

Je gaat onder andere aan de slag met de volgende thema's:

 • Leiderschap: Persoonlijk leiderschap, Verbindend leiderschap, Verantwoordelijk leiderschap
 • Strategie: Organisatiestrategie, Marketingstrategie, Positioneringsstrategie
 • Verandering: Trends & Ontwikkelingen, Board Room Dynamics, Verandermanagement
 • Soft skills: Presentatievaardigheden, Communicatievaardigheden, Probleemoplossend vermogen

De inhoud van het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Online leeromgeving

De content in de online leeromgeving is 24 uur per dag beschik­baar. Dit geeft jou de flexibiliteit om op elk moment en in jouw tempo de kennis op te doen. 

De bijeenkomsten op Nyenrode Business Universiteit, de webinars én het online leertraject geven je de mogelijkheid om vakinhoudelijke verdieping in de onderwerpen te vinden. Daarnaast kan je jouw vragen stellen aan de docenten, ervaringen uitwisselen en leren van je mede-deelnemers. In dit programma leer je dus van en met elkaar.

Kortom: de combinatie van online leren en de contacturen op Nyenrode maakt dat jij jezelf op een zo effectief mogelijke manier kan blijven ontwikkelen.

Voor wie?

Het Marketing Leadership Program is bedoeld voor senior marketeers die met hun marketing een leidende rol in de organisatie willen innemen. 

Data en tijden

Het programma bestaat uit 6 dagen: 

 • Fysieke module op 23 en 24 januari 2024 op Nyenrode Business Universiteit
 • Online module op 27 februari 2024 van 9:00 tot 13:00 uur
 • Fysieke module op 12 maart 2024 van 9:00 tot 17:00 uur op Nyenrode Business Universiteit 
 • Online module op 9 april 2024 van 9:00 tot 13:00 uur
 • Fysieke module op 22 en 23 april 2024 op Nyenrode Business Universiteit

Bij de tweedaagse modules starten we op dag 1 om 9:00 uur en eindigen rond 22:00 uur. Op dag 2 duurt het programma van 9:00 tot 17:00 uur. De tweedaagse modules zijn inclusief een hotelovernachting.

Wanneer je verhinderd bent op één van de data dan mag je je laten vervangen door een collega. Inhalen van fysieke colleges en terug kijken van webinars is niet mogelijk.

Meld je nu aan

Aanmelden voor het Marketing Leadership Program doe je via de aanmeldbutton.

Heb je nog vragen? Onze programma- coördinator beantwoordt deze graag.

Wat zijn de kosten?

De investering voor het Marketing Leadership Program is € 6.295,- per persoon (exclusief 21% btw). Dit bedrag is inclusief lesmateriaal en toegang tot de online leeromgeving. Je ontvangt een deelnamecertificaat. 
 
Kosteloos annuleren is uitsluitend mogelijk per e-mail tot 4 weken voor de aanvangsdatum. Na die datum ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

Nyenrode Business Universiteit is niet aangesloten bij het STAP-register. Voor deze opleiding is geen STAP-budget mogelijk.

Annulering dient altijd schriftelijk te geschieden.

*Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.