Masterclass Advanced Project Management

Breukelen
1 oktober 2024
3 dagen
Nederlands
€ 3.895 (excl. btw)

Startmomenten

1 oktober 2024
18 november 2024

De essentiële soft skills voor project managers

De rol van projecten in organisaties wordt steeds belangrijker. Voor veel organisaties zijn projecten zelfs het belangrijkste instrument voor de uitvoering en het bereiken van de strategische doelstellingen. Als projectmanager wordt er steeds meer van je gevraagd. Projecten worden moeilijker en de uitdaging om projecten goed te managen wordt steeds groter. Je moet niet alleen weten waar je het over hebt, maar ook je team op een prettige en effectieve manier aansturen, interne en externe partners managen en de kwaliteit en voortgang bewaken.

Tijdens de masterclass Advanced Project Management krijg je op essentiële gebieden tools, technieken én vaardigheden om van begin tot eind projecten succesvol te managen. 

 • Concreet en toepasbaar
 • College van experts uit het bedrijfsleven
 • Theorie gekoppeld aan de praktijk

Wat levert het je op?

 • Je hebt je manier van kijken naar vraagstukken naar een volgend niveau getild
 • Je weet  hoe ethische dilemma’s benadert
 • Je hebt geleerd groepsdynamiek, je eigen gedrag en dat van individuen beter te begrijpen en beïnvloeden
 • Je herkent de belangrijkste elementen van contractmanagement
 • Je weet hoe je projecten succesvol begeleidt en tot een einde brengt

Wat levert het op voor je organisatie?

Je kan beter leiding aan je projecten geven omdat er vooral aan je ’soft skills’  is gewerkt. Beter leiderschap leidt tot meer project succes.

Ook interessant voor jou

Professional Programs Nyenrode 12-06-2023-5_600x400 Masterclass Verandermanagement

Masterclass Verandermanagement

Deeltijd | Nederlands | 17 september 2024
Tijdens de masterclass Verandermanagement leren experts je over organisatieveranderingen vanuit verschillende invalshoeken.
Excellent leiderschap Collegereeks Excellent Leiderschap

Collegereeks Excellent Leiderschap

< 10 dagen | Nederlands | 9 september 2024
Tijdens de collegereeks Excellent Leiderschap geven experts nieuwe invalshoeken op leiderschap en leer je hoe je dit toepast in jouw dagelijkse werk.
Dream Team The Pure Family Advanced Management Program

Advanced Management Program

Deeltijd | Nederlands | 19 november 2024
Afstand nemen om scherper te zien: ontwikkel up-to-date bedrijfskundige kennis en inspirerend leiderschap voor de juiste koers van je organisatie.

Van wie krijg je college?

Tijdens de masterclass Advanced Project Management geven experts en inspirerende sprekers hun visie en vertellen vanuit hun ervaring over de belangrijkste principes en inzichten.

De hoogleraren en experts

  Lecturer
  Sacha Spoor is docent, onderzoeker en organisatieadviseur bij het instituut voor Bedrijfsethiek en Integriteitmanagement (EIBE) van Nyenrode.
  Hoogleraar
  Bas Kodden is hoogleraar Leiderschap & Managementontwikkeling, coördinator van het Centrum voor Strategie, Organisatie & Leiderschap en academisch directeur van diverse leiderschapsprogramma’s van Nyenrode Business Universiteit.
  Dion Kotteman
  Drs. Dion Kotteman MBA
  Gastspreker
  Dion Kotteman is een ervaren strateeg die strategie laat landen. Hij is partner bij Grey Matter Matters, auteur, adviseert op C-level aan bedrijven en overheden, en draagt vanuit diverse strategische rollen bij aan het realiseren van complexe projecten.
  Tummers, Fer
  Ir. Fer Tummers MBA
  Coach, trainer
  Fer Tummers is een ervaren project directeur, trainer en coach in de internationale maritieme sector. Zijn bedrijf Command F wordt beschouwd als de ‘go-to-expert’ voor complexe project management uitdagingen. Fer combineert het daadwerkelijk managen van projecten met het delen van opgedane kennis en ervaring via coaching en training gericht op ontwikkeling en groei van project professionals en daarmee op realiseren van projectresultaat.
  Smid, Wietze
  Wietze Smid
  Adviseur
  Wietze Smid is een ervaren stakeholder-, public affairs en communicatieprofessional en een vertrouwde adviseur voor bestuurders en commissarissen, vooral als het gaat om complexe stakeholdervraagstukken met een grote business en reputatie dimensie. Sinds 5 jaar is Wietze zelfstandig adviseur en als associate director verbonden aan het strategisch communicatiebureau Confidant Partners.

  Chantal Suissa - Runne
  Gastspreker
  Chantal Suissa Runne is een expert van FP&P op het gebied van onderhandelen, leiderschap, teamontwikkeling en conflicthantering. Ze gelooft in de kracht van co-creatie, diversiteit en creativiteit voor iedere organisatie. Ze heeft veel ervaring binnen het bedrijfsleven, de overheid, maatschappelijke instanties, de politieke en diplomatieke wereld. Daarnaast is ze regelmatig te gast in de media. Haar motto is: "If you want to go fast go alone, if you want to go far go together".
  Jordie van Berkel-Schoonen
  Jordie van Berkel-Schoonen
  Gastspreker
  Jordie van Berkel-Schoonen is een executive professional op gebied van inkoop en facilitair management. Als bevlogen spreker, auteur en adviseur helpt ze bestuurders, directies en managers met het vormgeven van professionaliseringstrajecten. Ze is oprichter en eigenaar van F-Fort, en gespecialiseerd in Verandermanagement en Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeverschap.

   Deze sprekers zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

  Wat ga je doen?

  Er worden steeds meer competenties gevraagd van de projectmanager. Tijdens de masterclass Advanced Project Management krijg je essentiële soft skills aangereikt en nemen we de belangrijkste pijlers voor een succesvol project met je door. We wisselen theorie en praktijk continu af en je gaat aan de slag met actuele onderwerpen op het gebied van projectmanagement.  


  Thema's

  Het programma bestaat uit onder andere deze onderwerpen:

  • Een team bouwen en leiden
  • Conflicthantering
  • Onzekerheden kunnen managen
  • Onderhandelen
  • Ethische en operationele dilemma’s managen
  • Stakeholdermanagement
   

  De inhoud van het programma is onder voorbehoud van wijzigingen.

  Voor wie?

  Je bent (project)manager met minimaal 5 jaar ervaring en je wilt je carrière een nieuwe boost geven in het leiden van projecten. Je bent een professional in elke industrie: van de bouw en de maakindustrie tot professionele dienstverlening én verantwoordelijk voor het leiden van teams en managen van projecten.

  Deze masterclass wordt ook aangeboden als incompany training, waarbij we cases, projecten en procedures vanuit je organisatie gebruiken.

  Meld je nu aan

  Aanmelden voor de masterclass Advanced Project Management doe je via de aanmeldbutton.

  Heb je nog vragen? Onze programma-manager beantwoordt deze graag.

  Data en tijden

  Dit programma heeft meerdere startmomenten. Kies zelf wat jou het beste uitkomt. Klik op de editie van jouw keuze om alle data van de colleges te zien.

    

   Deze editie vindt plaats op 1 en 2 oktober en 7 november 2024.

   • Dag 1 starten we om 9:00 uur en eindigen we om 22:00 uur.
   • Dag 2 starten we, na een hotelovernachting, om 9:00 uur. Om 17:00 uur sluiten we af.
   • Dag 3 starten we om 9:00 uur en eindigen we om 17:00 uur.

   Mocht u voor deze editie op de wachtlijst willen worden geplaatst, neem dan contact op met de programma coördinator.

   Deze editie vindt plaats op 18 en 19 november en 17 december 2024.

   • Dag 1 starten we om 9:00 uur en eindigen we om 22:00 uur.
   • Dag 2 starten we, na een hotelovernachting, om 9:00 uur. Om 17:00 uur sluiten we af.
   • Dag 3 starten we om 9:00 uur en eindigen we om 17:00 uur.

   Wat zijn de kosten?

   De investering voor de masterclass Advanced Project Management is € 3.895,- per persoon (exclusief 21% btw). Dit bedrag is inclusief hotelovernachting, lesmateriaal en maaltijden. Je ontvangt een deelnamecertificaat. 

   Kosteloos annuleren is uitsluitend mogelijk per e-mail tot 4 weken voor de aanvangsdatum. Na die datum ben je het volledige deelnamebedrag verschuldigd.

   Annulering dient altijd schriftelijk te geschieden.

   *Alle bedragen en voorwaarden zijn indicatief (exclusief btw en bijkomende kosten, tenzij anders aangegeven) en onder voorbehoud van periodieke wijzigingen.