Accountancy studeren aan Nyenrode Business Universiteit

Studeren en werken in de accountancy? Dat kan bij Nyenrode op bachelor, schakeltraject, master, post-master en praktijkopleiding niveau. Heb jij de ambitie om register accountant te worden? Op Nyenrode kan je het gehele traject van Bachelor tot Post-Master/Praktijkopleiding volgen. We combineren academische theorie, praktische relevantie en persoonlijke ontwikkeling, zodat jij succesvol aan je carrière kan bouwen. 

De Robuuste Accountant
Er is behoefte aan Robuuste Accountants met sterke principes en goede sociale vaardigheden die verantwoordelijkheid durven nemen. Deze accountants zijn in staat om een rechte
rug te houden in complexe situaties. Om ervoor te zorgen dat jij die accountant van de toekomst kan worden, stimuleert Nyenrode je om een professionele beroepshouding te ontwikkelen. Inclusief het vermogen om jezelf en de belangen van de klant kritisch te beoordelen. Daarom is, naast stevige basiskennis, ook het ontwikkelen van zelfkennis, houding en gedrag, data science kennis en vaardigheden, communicatieve vaardigheden en ethisch besef onderdeel van onze accountantsopleidingen.

Werken én studeren: deeltijdopleidingen
Eén van de belangrijkste kenmerken van onze accountantsopleidingen is de combinatie van werken en studeren in deeltijd: veel van wat je leert tijdens de colleges kan je direct toepassen in de praktijk. Als student lever je een actieve bijdrage door voorbeelden vanuit de praktijk in te brengen in de colleges. Je kan de opleiding volgen op een studielocatie naar keuze en voor de master en post-master bieden we ook diverse studieroutes aan. Zo geven wij jou de mogelijkheid om balans te houden tussen jouw studie, werk- en privésituatie.
Kies hieronder de studie die aansluit op jouw vooropleiding.

Opleidingen

Gevonden: 5 opleidingen
Accountancy 2018 25-05-2018-32 (Pre-)Master of Science in Accountancy (deeltijd)

(Pre-)Master of Science in Accountancy (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 17-8-2020
De deeltijd Master of Science in Accountancy van Nyenrode is een flexibele universitaire accountancy-opleiding die je in je eigen tempo volgt op een locatie bij jou in de buurt.
Hero image Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 1-9-2020
Alleen op Nyenrode Business Universiteit kan je op wo-bachelor niveau accountancy studeren en tegelijk carrière maken. Een slimme keuze als je interesse hebt in financiën én direct een start wil maken met jouw carrière in de financiële sector. Bovendien betaalt je werkgever je studie en ontvang je salaris.
Accountancy 2018 25-05-2018 LR-19 Instroomprogramma Post-Master RA

Instroomprogramma Post-Master RA

Deeltijd | Nederlands | Starten wanneer je wilt
Het Instroomprogramma Post-Master RA is een flexibele deeltijdopleiding tot registeraccountant (RA). Je krijgt een persoonlijk studieplan op basis van jouw vooropleiding(en) en volgt de studie naast je werk. Om te starten heb je een MSc-diploma nodig in een financiële, economische of bedrijfskundige richting.
Accountancy 2018 25-05-2018 LR-10 Praktijkopleiding Assurance

Praktijkopleiding Assurance

Deeltijd | Nederlands | Flexibele startmomenten
De Praktijkopleiding Assurance kan je parallel volgen aan je theoretische opleiding RA en je werk. De praktijkopleiding is verplicht voor het behalen van het accountantsexamen.
_SAN8656 aangepast Schakeltraject Accountancy & Controlling (deeltijd)

Schakeltraject Accountancy & Controlling (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | september 2020
Na deze 1-jarige deeltijdopleiding kan je zonder financiële achtergrond toch accountancy of controlling op universitair niveau studeren.