Onze accountancy opleidingen

Nyenrode biedt vijf deeltijd accountancy opleidingen aan op universitair niveau. Ontdek welke het beste past bij jouw achtergrond en ambities.

Accountancy studeren op Nyenrode

Bij Nyenrode ontwikkel je een professionele beroepshouding en het vermogen om jezelf en de belangen van de klant kritisch te beoordelen. Stevige academische basiskennis is daarbij belangrijk, maar niet voldoende. Daarom zijn thema's als leiderschap, data science, communicatieve vaardigheden en ethiek ook onderdeel van onze accountancy opleidingen.

Werken én studeren: deeltijdopleidingen

Bij onze accountantsopleidingen combineer je de studie met werk. Je volgt de opleiding in kleine groepen en op een locatie naar keuze. Wij bieden diverse studieroutes aan tot Register Accountant.

Vraag direct een brochure aan

Vraag gerust meerdere brochures aan als je opleidingen wilt vergelijken.

Accountant Opleidingen

Gevonden: 5 opleidingen
Master of Science in Accountancy (Pre-)Master of Science in Accountancy (deeltijd)

(Pre-)Master of Science in Accountancy (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | Februari 2023
De deeltijd Master of Science in Accountancy van Nyenrode is een flexibele universitaire accountancy-opleiding die je in je eigen tempo volgt op een locatie bij jou in de buurt.
Accountancy opleiding studenten Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 1 september 2023
Alleen op Nyenrode Business Universiteit kan je op wo-bachelor niveau accountancy studeren en tegelijk carrière maken. Een slimme keuze als je interesse hebt in financiën én direct een start wil maken met jouw carrière in de financiële sector. Bovendien betaalt je werkgever je studie en ontvang je salaris.
Accountancy 2018 25-05-2018 LR-19 (Instroomprogramma) Post-Master RA

(Instroomprogramma) Post-Master RA

Deeltijd | Nederlands | Februari & eind augustus 2023
Het (Instroomprogramma) Post-Master RA is een flexibele deeltijdopleiding tot registeraccountant (RA). Je krijgt een persoonlijk studieplan op basis van jouw vooropleiding(en) en volgt de studie naast je werk. Om te starten heb je een MSc-diploma nodig in een financiële, economische of bedrijfskundige richting.
Accountancy 2018 25-05-2018 LR-10 Praktijkopleiding Assurance

Praktijkopleiding Assurance

Deeltijd | Nederlands | Flexibele startmomenten
De Praktijkopleiding Assurance kan je parallel volgen aan je theoretische opleiding RA en je werk. De praktijkopleiding is verplicht voor het behalen van het accountantsexamen.
_SAN8656 aangepast Schakeltraject Accountancy & Controlling (deeltijd)

Schakeltraject Accountancy & Controlling (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 13 januari 2023
Na deze 1-jarige deeltijdopleiding kan je zonder financiële achtergrond toch accountancy of controlling op universitair niveau studeren.
Heb je interesse in de Engelstalige (Pre-) Master in Accountancy? Kijk dan snel hier.