Onze accountancy opleidingen

Accountancy studeren aan Nyenrode

Nyenrode biedt vijf accountancy opleidingen aan op universitair niveau: bachelor, (pre-)master, post-master, praktijkopleiding tot registeraccountant en een schakeltraject voor zij-instromers.

Bij Nyenrode ontwikkel je een professionele beroepshouding, inclusief het vermogen om jezelf en de belangen van de klant kritisch te beoordelen. Stevige academische basiskennis op WO-niveau is daarbij belangrijk, maar niet genoeg. Ook het ontwikkelen van zelfkennis, leiderschap, data science, communicatieve vaardigheden en ethiek zijn onderdeel van onze accountantsopleidingen.

Werken én studeren: deeltijdopleidingen

Bij onze accountantsopleidingen combineer je de studie altijd met werk. Veel van wat je leert tijdens de colleges pas je direct toe in de praktijk. Je volgt de opleiding op een studielocatie naar keuze en voor de master en post-master bieden we ook diverse studieroutes aan.

Vraag direct een brochure aan

Download de brochure van de opleiding van jouw voorkeur. Vraag gerust meerdere brochures aan als je opleidingen wilt vergelijken.

Accountant Opleidingen

Gevonden: 5 opleidingen
Accountancy 2018 25-05-2018-32 (Pre-)Master of Science in Accountancy (deeltijd)

(Pre-)Master of Science in Accountancy (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 31 januari 2022
De deeltijd Master of Science in Accountancy van Nyenrode is een flexibele universitaire accountancy-opleiding die je in je eigen tempo volgt op een locatie bij jou in de buurt.
Hero image Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Bachelor of Science in Accountancy (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 1 september 2022
Alleen op Nyenrode Business Universiteit kan je op wo-bachelor niveau accountancy studeren en tegelijk carrière maken. Een slimme keuze als je interesse hebt in financiën én direct een start wil maken met jouw carrière in de financiële sector. Bovendien betaalt je werkgever je studie en ontvang je salaris.
Accountancy 2018 25-05-2018 LR-19 (Instroomprogramma) Post-Master RA

(Instroomprogramma) Post-Master RA

Deeltijd | Nederlands | Starten wanneer je wilt
Het (Instroomprogramma) Post-Master RA is een flexibele deeltijdopleiding tot registeraccountant (RA). Je krijgt een persoonlijk studieplan op basis van jouw vooropleiding(en) en volgt de studie naast je werk. Om te starten heb je een MSc-diploma nodig in een financiële, economische of bedrijfskundige richting.
Accountancy 2018 25-05-2018 LR-10 Praktijkopleiding Assurance

Praktijkopleiding Assurance

Deeltijd | Nederlands | Flexibele startmomenten
De Praktijkopleiding Assurance kan je parallel volgen aan je theoretische opleiding RA en je werk. De praktijkopleiding is verplicht voor het behalen van het accountantsexamen.
_SAN8656 aangepast Schakeltraject Accountancy & Controlling (deeltijd)

Schakeltraject Accountancy & Controlling (deeltijd)

Deeltijd | Nederlands | 7-1-2022
Na deze 1-jarige deeltijdopleiding kan je zonder financiële achtergrond toch accountancy of controlling op universitair niveau studeren.