21e groep New Board Program ontvangt certificaat

22 februari 2018
Onderwijs

Op 8 februari 2018 hebben de deelnemers van de 21e groep van het New Board Program (NBP) hun certificaat in ontvangst genomen op het landgoed van Nyenrode Business Universiteit.

Deze groep heeft gedurende de afgelopen anderhalf jaar zeven modules doorlopen met als thema’s de juridische context van governance, boardroom dynamics, strategie, risk management, eigendom en aansprakelijkheid, human capital in de board en crisis communicatie & management. De laatste module is feestelijk afgesloten met een glas champagne en een New Board Program certificaat uitgereikt door het programmateam.

Dit is de tweede groep die het vernieuwde curriculum van het NBP heeft gevolgd waarin de board agenda anno nu centraal staat. De internationale module van het programma staat dit jaar gepland in september in Cambridge (UK) waar deze groep en de twee volgende groepen tezamen zullen komen voor een driedaagse over de internationale context van governance. Daarmee sluit NBP 21 het programma definitief af.


Bron: nieuwsbrief Nyenrode Corporate Governance Instituut, januari-februari 2018.

Artikelen en columns gepubliceerd op de website en in de nieuwsbrief van het NCGI weerspiegelen niet per definitie een algemene visie van het NCGI, maar worden door auteurs op persoonlijke titel geschreven. Wenst u te reageren dan kan dat naar ncgi@nyenrode.nl.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.