BSc in Business Administration opnieuw beste International Business-opleiding

15 november 2018
Onderwijs

De Bachelor of Science (BSc) in Business Administration is door de Keuzegids Universiteiten 2019 net als vorig jaar als beste opleiding van Nederland beoordeeld in de categorie International Business. In de Keuzegids steekt de opleiding met kop en schouders boven alle andere bachelors uit in de sector Economie & bedrijf. De opleiding scoort in totaal 94 van de 100 punten, mag zich daarmee als enige in de categorie International Business topopleiding noemen en staat zelfs op een gedeelde tweede plek van alle bacheloropleidingen in Nederland.

De ranglijst van universiteiten met het beste onderwijs wordt één keer per jaar uitgebracht door de Keuzegids en is gebaseerd op scores van zowel studenten als oordelen van onderwijsexperts. De Keuzegids is een onafhankelijke gids die alle erkende opleidingen in Nederland beoordeelt.

'Dolenthousiast'

De Keuzegids over de opleiding Bachelor of Science (BSc) in Business Administration: “Op het particuliere Nyenrode zijn de studenten dolenthousiast over vrijwel alle onderwerpen. De studenten waarderen het hoge aantal contacturen en krijgen intensieve begeleiding van hun docenten.” Maar ook op het programma, toetsing, docenten, wetenschappelijke vorming, praktijkgerichtheid, studeerbaarheid en faciliteiten behaalt de opleiding de maximale scores.

Waar voor je geld

In het intensieve academische programma van de BSc in Business Administration gericht op persoonlijke ontwikkeling worden studenten op de campus in Breukelen klaargestoomd om een leidende rol te spelen in het bedrijfsleven van de toekomst. De Keuzegids sluit af met het advies naar aankomende studenten: ‘Bij Nyenrode krijg je echt waar voor je geld’.

Praktijkgerichtheid

Ook de deeltijdopleiding BSc in Accountancy is beoordeeld, in de categorie Fiscale economie. De accountancy-studenten zijn één dag per week op een van de acht locaties in het land (Breukelen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Breda, Arnhem of Zwolle) en werken de overige vier dagen bij een accountantskantoor. Studenten waarderen met name de praktijkgerichtheid van de opleiding.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.