Eerste Nyenrode Accountancy-PaRAde voor docenten

24 oktober 2018
Onderwijs

Op 5 oktober organiseerde de Accountancy-opleiding de eerste Nyenrode Accountancy-PaRAde: een evenement voor alle docenten en scriptiebegeleiders die bij de opleiding betrokken zijn, om ze te bedanken voor alles wat ze voor de opleiding doen.

In het Koetshuis konden zij gezellig met elkaar bijpraten, genieten van een hapje en een drankje en deelnemen aan verschillende activiteiten. Zo konden ze meedoen aan de retro-quiz ‘Ren-Je-Rot’, een improvisatieworkshop volgen van Boom Chicago en proberen te ontsnappen uit een Escape Room.

Ook waren er korte inhoudelijke sessies: Marlies de Vries en Bas Herrijgers vertelden over de impact van hun rapport over werkdruk en accountants, en André Nijhof ging in op accountants en duurzaamheid: gaan accountants inderdaad de wereld redden? Debat.nl verzorgde een workshop ‘Hoe houd ik de aandacht vast’.

Tijdens de PaRade werd de Brenda Westra Opinieprijs uitgereikt, werden de namen van de Docenten van het Jaar bekendgemaakt en reikte de Vereniging van Accountancystudenten de jaarlijkse VAS-prijs uit voor het beste idee van de opleiding: het nieuwe vak IT Integrated Audit.

De volgende Accountancy-PaRAde is op 4 oktober 2019.

Accountancy-PaRAde op 5 oktober 2018

Accountancy-collega’s verwelkomen de docenten bij aanvang van de Accountancy-PaRAde


Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.