Kijk vooruit en ontdek de impact van technologische innovaties

17 februari 2023
Onderwijs

We willen je uitdagen om veel verder vooruit te kijken, grootser te denken en stellen de volgende vragen: Is jouw organisatie nog relevant na 2030? Welke technologische innovaties of experimenten zouden disruptief kunnen zijn voor jouw bedrijfs- en /of verdienmodel?

Prof.dr.ir. Kitty Koelemeijer spreekt in haar podcast met Han ten Broeke ( HCSS ), collega van Prof.dr. Rob de Wijk, spreker in het programma Tech & Digital Transformation of Boards. Prof.dr. Rob de Wijk spreekt in het programma over die (mogelijke) toekomst. Hij neemt je mee om de (aller)laatste technologische ontwikkelingen te verkennen.

We besteden aandacht aan de wereld om ons heen. Die verandert fundamenteel of staat op het punt te veranderen, duurzaamheidskwesties, technologische en andere innovaties volgen elkaar in hoog tempo op, klanten én medewerkers beschikken over veel meer informatie en worden mondiger. Leer meer over de laatste technologische ontwikkelingen in het programma Tech & Digital Transformation for Boards.

  Prof.dr.ir. Kitty Koelemeijer is als hoogleraar verbonden aan het programma. 

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.