Ervaar de kracht van Europa tijdens de MBA in Amsterdam

13 juli 2023
Community

In het hedendaagse onderling verbonden wereldwijde zakelijke landschap, is een diepgaand begrip van diverse culturen en internationale zakelijke praktijken van cruciaal belang voor de groei van je carrière. Voor aspirant-professionals die hun horizon willen verbreden en aan het begin staan van een succesvolle carrière in Europa, kan het volgen van een van onze MBA-programma’s in Amsterdam een echte ‘game-changer’ zijn. Als het centrum van innovatie en diversiteit, biedt Amsterdam de unieke gelegenheid om meer te weten te komen over verschillende Europese bedrijfsculturen, om uit de eerste hand de collectieve kracht van Europa te ervaren en om de weg vrij te maken voor een bloeiende carrière op dit continent.

Omarmen van Europese bedrijfsculturen

Deelname aan ons MBA-programma in Amsterdam biedt een opmerkelijk platform, waar je de kans krijgt jezelf onder te dompelen in de levendige bedrijfsculturen die Europa rijk is. Met haar strategische ligging en multiculturele omgeving trekt Amsterdam professionals uit alle hoeken van de wereld aan. Interactie met klasgenoten van verschillende achtergronden laat je een grote verscheidenheid aan zakelijke praktijken, gewoonten en perspectieven ervaren. Deze ervaring bevordert een bredere mindset, cultureel begrip en aanpassingsvermogen – essentiële vaardigheden om op de Europese markten te kunnen navigeren.

Prof. dr. Lidewey van der Sluis leading the Full-time MBA visit to Frankfurt.

Ervaren van de collectieve kracht van Europa

Amsterdam is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de collectieve kracht van Europa. Veel toonaangevende multinationals en startups hebben hun Europese hoofdkantoor in deze stad gevestigd. De nabijheid van grote Europese zakencentra zoals Parijs, Milaan en Frankfurt bieden ongeëvenaarde mogelijkheden voor bedrijfsbezoeken en studieprojecten. Door uit de eerste hand met deze organisaties in gesprek te gaan, kun je waardevolle inzichten vergaren in hun activiteiten, managementstrategieën en lokale industrietrends. Een dergelijke blootstelling geeft je inzicht in de nuances van de zakelijke omgevingen in Europa.

Prof. dr. Désirée M. van Gorp leidt het fulltime MBA-bezoek aan Parijs.

Carrière starten in Europa

Je carrière beginnen in Europa vereist een voorsprong op de concurrentie, en laat dat nou precies zijn wat het Fulltime MBA-programma aan Nyenrode Business Universiteit in Amsterdam jou te bieden heeft. Ons rigoureuze curriculum combineert theoretische kennis met praktisch leren, waardoor je een holistische reeks vaardigheden in een multiculturele omgeving zult ontwikkelen. De Europese ‘Immersion Modules’ (Inlevingsmodules) van het programma zijn speciaal ontworpen om jou díe toegang te verstrekken, die nodig is om je carrière door heel Europa te lanceren. Dit doen we o.a. door bezoeken te regelen bij internationale bedrijven in steden als Parijs, Milaan, Oslo en Frankfurt.

Een dergelijke transformerende ervaring gaat verder dan de collegezaal en stelt je in staat de diverse Europese bedrijfsculturen te begrijpen, uit de eerste hand getuige te zijn van de collectieve kracht van Europa en een robuust professioneel netwerk op te bouwen dat de weg vrijmaakt voor jouw succesvolle Europese carrière. Zet vandaag de eerste stap en start jouw aanmelding. Word jij de volgende leider in Europa die afstudeert aan Nyenrode?

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.