Marlies de Vries RA, programma-directeur Controlling, benoemd als kwartiermaker toekomst accountancysector

28 april 2020
Over Nyenrode

Marlies de Vries RA, programma-directeur Controlling aan Nyenrode Business Universiteit, wordt naast haar functie bij Nyenrode, één van de kwartiermakers toekomst accountancysector in opdracht van de minister van Financiën. Samen met mr. Chris Fonteijn, gaat ze als kwartiermaker aan de slag om samen met de sector, de AFM en de NBA, de kwaliteit van de accountantscontrole te verbeteren.

De Vries is gevraagd voor deze functie als expert in het accountancyvak en haar eerdere rol in de Commissie Toekomst Accountancysector (CTA). Zij kent als assistant professor Accounting, Auditing en Control aan Nyenrode het werkveld en alle daarin betrokken stakeholders goed.

De Vries blijft naast deze nieuwe functie ook verbonden aan Nyenrode als Academisch directeur Controlling, de operationele aansturing van het programma wordt overgedragen aan Constant Rams. Per 1 mei totdat een permanente invulling gevonden is, neemt Rams deze verantwoordelijkheid met betrekking tot de operationele aansturing over van De Vries. Hij doet dat naast zijn huidige taak als directeur van de Accountancy-programma's van Nyenrode.

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.