Nieuw bestuur van de Ondernemend Nyenrode commissie start met een serie nieuwe podcasts

“We hebben zoveel ideeën voor onze podcast, dat we niet kunnen wachten om te beginnen!”

9 mei 2023
Community

De Ondernemend Nyenrode Podcast is een samenwerking tussen Nyenrode en de Ondernemend Nyenrode commissie van de NCV, de studentenvereniging van Nyenrode Business Universiteit. Sinds het najaar van 2021 worden we in de Ondernemend Nyenrode Podcasts regelmatig meegenomen in het leven van succesvolle en bevlogen ondernemers en ceo’s.

Het nieuwe bestuur van de Ondernemend Nyenrode commissie start deze week met een serie nieuwe podcasts. Zij hebben er veel zin in om het stokje over te nemen en zo zichzelf en ook anderen te inspireren om te gaan ondernemen. “We zien het als een geweldige kans om onze eigen unieke draai aan de commissie te geven en zo een brug te slaan tussen het onderwijs en het bedrijfsleven.”

Een gedeelde passie

De studenten hebben allemaal een enorme passie voor ondernemen en willen deze maar wat graag delen met andere studenten. Door middel van de podcast gaan ze niet alleen in gesprek met inspirerende ondernemers, maar delen ze deze verhalen ook met anderen om zo meer studenten motiveren om ook de stap te zetten naar ondernemen.

Sofia Konicks, Head of promotions: “We willen onze podcast het liefst willen delen met zoveel mogelijk mensen en daarom gaan we ons dit jaar meer focussen om het bereik te vergroten met behulp van onze social mediakanalen. Dus als je ons in de gaten wilt houden en geen enkel fragment wilt missen, volg ons dan op Instagram en TikTok!”

Het bestuur van Ondernemend Nyenrode bestaat uit Bas van Lieshout, Yvette Schuurmans, Sofia Konincks, Thom Prins, Stella Visser, Hessel van Holten en Philip van Tholen.

 

nieuwe board ondernemend nyenrode podcast

Op de foto van Links naar rechts: Yvette Schuurmans, Thom Prins, Stella Visser, Bas van Lieshout, Philip van Tholen, Sofia Konincks en Hessel van Holten.

XXL Nutrition, Amsterdam Vintage Watches en Michael Pilarczyk

“Een van de meest interessante onderdelen vind ik wat nou de ondernemer drijft en inspireert. Wat maakt een ondernemer een ondernemer en hoe is hij zover gekomen? Dat zijn vragen waar we ons zeker op willen richten en waar we onze gasten op doorvragen.”, aldus Bas van Lieshout, voorzitter van Ondernemend Nyenrode.

Dit seizoen komen onder andere de verhalen van Rene van der Zel, founder van XXL Nutrition, Jasper Lijfering, CEO van Amsterdam Vintage Watches en Michael Pilarczyk, eigenaar van Mastermind Academy en Dries Wajer van Wajer Yachts.

Thom Prins, Head of podcast: “We hebben zoveel ideeën voor onze podcast, dat we niet kunnen wachten om te beginnen! Een ding dat we echt anders willen doen, is het toevoegen van meer speelsheid aan onze gesprekken.”

“Als we onze luisteraars kunnen inspireren, dan hebben we ons doel bereikt. En natuurlijk hopen we dat onze luisteraars er net zo veel van genieten als wij!”

Luister nu de nieuwe aflevering

De crew van Ondernemend Nyenrode was voor de 1e podcast in de nieuwe serie te gast bij Amberscript om Peter-Paul de Leeuw aan de tand te voelen over zijn carrière. Luister de aflevering nu!

De Ondernemend Nyenrode Podcast is te beluisteren op bekende podcast kanalen zoals Apple PodcastSpotifyGoogle Podcast, StitcherDeezer en Pocket Casts. Abonneer je via jouw favoriete kanaal, dan weet je zeker dat je geen aflevering mist.

 

De Ondernemend Nyenrode Podcast is een podcast waarin ambitieuze nieuwsgierige studenten willen leren van succesvolle ondernemers en CEO’s. Hoe verliep hun reis van student naar succes? Wat waren cruciale momenten in hun carrière? Van welke fouten worden ze nu nog zwetend wakker? En welke adviezen hebben ze voor de ondernemers van morgen? 

Ondanks de levenservaring van de geïnterviewden, garanderen de goedgebekte gastheren en dames met slimme rubrieken in een studentikoze sfeer, verrassende lessen en boeiende verhalen! 

Nyenrode Nieuwsbrief

Nyenrode deelt kennis met nieuwsgierige professionals. Abonneer je op News@Nyenrode voor al het Nyenrodenieuws.